המבורגר ניו יורק

המבורגר של המאסטר איתי אדרי, הסוד להמבורגר עסיסי ולא דחוס הוא לישה בידיים פתוחות, מה זה אומר? ואיך עושים את זה נכון? כל התשובות במתכון
המבורגר של המאסטר איתי אדרי, הסוד להמבורגר עסיסי ולא דחוס הוא לישה בידיים פתוחות, מה זה אומר? ואיך עושים את זה נכון? כל התשובות במתכון
  • איתי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1062
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.7 קק״ל 2123.4 קק״ל
    פחמימות 35.8 גרם 71.7 גרם
    שומן 76.7 גרם 153.4 גרם
    נתרן 821.5 מ״ג 1643.0 מ״ג
    חלבון 56.1 גרם 112.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 26.8 גרם 53.6 גרם
    כולסטרול 436.3 מ״ג 872.7 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 132.9 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 943.0 מ״ג 1886.1 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1062
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.7 קק״ל 2123.4 קק״ל
    פחמימות 35.8 גרם 71.7 גרם
    שומן 76.7 גרם 153.4 גרם
    נתרן 821.5 מ״ג 1643.0 מ״ג
    חלבון 56.1 גרם 112.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 26.8 גרם 53.6 גרם
    כולסטרול 436.3 מ״ג 872.7 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 132.9 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 943.0 מ״ג 1886.1 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
איתי אדרי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

המבורגר

תוספות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את ההמבורגר: לשים את הבשר בצורה עדינה עם אצבעות פתוחות כ-10 דקות (על מנת ליצור אמולסיה ולא לדחוס אותו כמו בצק).
  2. בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם.
  3. מכינים את התוספות: משרים את פטריות השיטאקה בקערה עם מים חמים במשך כרבע שעה ומסננים.
  4. במחבת חמה מחממים מעט שמן זית עם כפית סרירצ’ה ומערבבים עד לקרמול. מוסיפים לרינג את הפטריות שסיננו, שוברים פנימה ביצה וממליחים. מוציאים את התוספת שהכנו ושומרים אותה בצד עד להרכבת המנה.
  5. מחממים את הלחמניות על אותה המחבת וכשהן חמות מתחילים לצרוב את ההמבורגר משני הצדדים (כ-3 דקות מכל צד) למידת עשייה מדיום.
  6. מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים 2 כפות של מיונז עם כף של סרירצ’ה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
  7. מרכיבים את המנה: מורחים על הלחמנייה כף גדושה מהרוטב, שמים את ההמבורגר מעל ולבסוף את התוספת שהכנו מראש של הפטריות עם ביצת העין ואוכלים מיד.
המבורגר ניו יורק1
המבורגר ניו יורק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות