המנה הירוקה – אורז מלא עם ירקות ירוקים

יודעים איזה טעם יש לשדה אחרי הגשם הראשון? טעם רענן ובריא ממש כמו המנה הירוקה שלנו שהיא בעצם מנת אורז שיש בה הכל! אורז מלא עם ירקות ירוקים ובריאים. בתיאבון!
יודעים איזה טעם יש לשדה אחרי הגשם הראשון? טעם רענן ובריא ממש כמו המנה הירוקה שלנו שהיא בעצם מנת אורז שיש בה הכל! אורז מלא עם ירקות ירוקים ובריאים. בתיאבון!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.6 קק״ל 1746.0 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 164.0 גרם
    סוכר 9.3 גרם 92.9 גרם
    שומן 12.5 גרם 125.4 גרם
    נתרן 638.7 מ״ג 6386.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 51.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 56.4 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 86.3 מ״ג 863.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 585.7 מ״ג 5856.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.6 קק״ל 1746.0 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 164.0 גרם
    סוכר 9.3 גרם 92.9 גרם
    שומן 12.5 גרם 125.4 גרם
    נתרן 638.7 מ״ג 6386.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 51.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 56.4 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 86.3 מ״ג 863.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 585.7 מ״ג 5856.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לאורז:

לירקות המוקפצים:


אופן ההכנה

  1. הכנת האורז: מחממים בסיר גדול כף שמן ומטגנים את האורז המלא. מוסיפים כף מלח ו- 2.5 ליטר מים, מביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים בסיר מכוסה בערך חצי שעה עד שהנוזלים של האורז מתאדים.
  2. שוטפים ומיבשים את כל הירקות וחותכים חיתוך גס יחסית.
  3. מחממים מחבת ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום והג’ינג’ר טיגון קצר, מוסיפים את הזוקיני והבוק-צ’וי ומקפיצים כשלוש דקות.
  4. מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והבצל הירוק ומקפיצים שלוש דקות נוספות. מנמיכים את האש ומוסיפים את רוטב הסויה ורוטב הצ’ילי ולסיום את שמן השומשום ומבשלים שתי דקות נוספות.
  5. מגישים בצלחת עמוקה כף גדושה של אורז מלא ומעל ירקות ירוקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה הירוקה – אורז מלא עם ירקות ירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    דונה פרנקל-האוזמן

    אני חושבת שאכין לפסח

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה!

    Avatar
    יוסי זוהר

    גם בריא וגם טעים מנת צהריים לילדים

      Avatar
      מערכת Foody

      כל הכבוד!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים