המנה המנצחת: כנאפה בשר

הכנאפה שלא תוכלו להפסיק לאכול: כנאפה עם בשר עשויה משערות קדאיף מוכנות, במילוי בשר טחון עם תבלינים בטעמים שישגעו לכם את החיך!
הכנאפה שלא תוכלו להפסיק לאכול: כנאפה עם בשר עשויה משערות קדאיף מוכנות, במילוי בשר טחון עם תבלינים בטעמים שישגעו לכם את החיך!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.1 קק״ל 3005.3 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 191.1 גרם
    שומן 38.1 גרם 190.4 גרם
    נתרן 445.1 מ״ג 2225.3 מ״ג
    חלבון 24.7 גרם 123.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 72.8 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 473.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 374.5 מ״ג 1872.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 28.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.1 קק״ל 3005.3 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 191.1 גרם
    שומן 38.1 גרם 190.4 גרם
    נתרן 445.1 מ״ג 2225.3 מ״ג
    חלבון 24.7 גרם 123.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 72.8 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 94.6 מ״ג 473.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 374.5 מ״ג 1872.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 28.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ לזיגוג

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את שערות הקדאיף, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שכל שערות הקדאיף עטופות בשכבת שמן.
  2. מחממים את שמן השומשום במחבת ומטגנים את הבשר תוך כדי ערבוב עד שהוא מחליף את צבעו.
  3. מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הטריאקי והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל את הבשר במשך כ-8 דקות, עד שהרוטב מתחיל להצטמצם. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.
  4. משמנים קלות את מחבת הכנאפה ומסדרים שכבה אחידה של שערות קדאיף (כחצי מהכמות). מסדרים את הבשר הטחון מעל ומכסים עם שערות הקדאיף שנשארו.
  5. מטגנים את הקדאיף על אש נמוכה. אחרי 2-3 דקות מרימים את קצה הקדאיף ובודקים שהוא השחים. מורידים את המחבת מהאש, מכסים אותה בצלחת גדולה והופכים את הקדאיף לצלחת. משמנים קלות את המחבת ומורידים את הקדאיף מהצלחת למחבת.
  6. מטגנים במשך 2-3 דקות מהצד השני, עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת הגשה.
  7. מכינים את הסירופ: שמים בסיר את המים והמירין, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 2-3 דקות. אם רוצים, מוסיפים קצת סוכר.
  8. יוצקים את הסירופ מעל הכנאפה החמה, מפזרים פיסטוק ומגישים. אפשר עם סלט ירקות בצד.
כנאפה עם בשר טחון 2
חמה, קריספית ועשירה בטעמים! כנאפה בשרית. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה המנצחת: כנאפה בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יהודית

    אם אני רוצה להכין לשבת, אפשר להכין מראש ולחמם על הפלטה או שזה טעים רק לאוכלו מיד?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לחמם על הפלטה, אך אם את רוצה שהכנאפה יהיה קריספי, יש לחמם בתנור.

    Avatar
    שחר שיליאן

    שלום. במה אפשר להחליף את המירין?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר על המירין ולהכין סירופ סוכר: לבשל בסיר 3/4 כוס סוכר לבן עם 1/2 כוס מים רותחים.

    Avatar
    בתאל

    אפשר להשתמש באטריות אורז (כדי שיהיה ללא גלוטן)?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות