המצאת המאה! מופלטה ללא גלוטן! יאללה, מימונה!

גם אמלי פינק רוצה ליהנות ממופלטה במימונה - עם המתכון שלה למופלטות ללא גלוטן היא יכולה וגם אתם! הבלילה עשויה אורז, והמופלטות נימוחות ומוגשות נוטפות דבש
גם אמלי פינק רוצה ליהנות ממופלטה במימונה - עם המתכון שלה למופלטות ללא גלוטן היא יכולה וגם אתם! הבלילה עשויה אורז, והמופלטות נימוחות ומוגשות נוטפות דבש
  • אמלי פינק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.0 קק״ל 652.2 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 116.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 20.3 גרם
    נתרן 197.7 מ״ג 790.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 26.8 מ״ג 107.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.0 קק״ל 652.2 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 116.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 20.3 גרם
    נתרן 197.7 מ״ג 790.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 26.8 מ״ג 107.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אחרי 5 שנות פליאו ו-3 מימונות מפוספסות! החלטתי שדיי לי – ״השנה תיהיה לי מופלטה״ אהה סליחה מימונה… אז שינסתי מותניים

ולמרות הכללים שהצבתי לעצמי (בלי קמחים משום סוג, לא מעובד, ועוד כל מיני ניסים ונפלאות), מצאתי דרך פשוטה להגיע לטעם המושלם של המופלטה שזכורה לי מפעם, אומנם תחום מאוד אפור בפליאו אבל בשביל הפעם בשנה שזה קורה, זה אחלה פתרון והכי הכי חשוב! מחזרתי אוכל, שזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות. סוג של ״אני מאמין״ שגדלתי עליו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. טוחנים היטב את כל המצרכים בבלנדר (מלבד החמאה והדבש) עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. שופכים חצי כוס מהבלילה על מחבת קרפ/ טפלון (מחבת קוטר 24) חמאה מאוד ומשומנת במעט חמאה/ גהי.
  3. בעזרת ידית המחבת עושים תנועות סיבוב על מנת שהבלילה תפוזר באופן אחיד על גבי כל שטח המחבת.
  4. שימו לב! בשום שלב, אין לגעת בבלילה, לא בעזרת מרית/ כף וגם לא עם היד.
  5. מטגנים על אש בינונית/ גבוהה וכשמתקשה מעט ומתייצב (בערך 3.5 דקות) הופכים את המופלטה בעזרת ספטולה סיליקון רחבה.
  6. מטגנים כ-3 דקות נוספות, מעבירים לצלחת ומכסים במגבת וכך חוזר חלילה עם כל הבלילה.
  7. לפני ההגשה מזלפים דבש לפי הטעם, אפשר גם להוסיף קוביית חמאה קטנה, מקפלים וזוללים.
  8. אם לא נשאר לכם אורז מאתמול, קבלו טיפ! איך מכינים אורז במיקרוגל: בקופסה עם מכסה שמתאימה למיקרו. כוס אורז על 2 כוסות מים רותחים, כף אחת של מלח דק ו-2 כפות שמנ”ז. מכניסים למיקרו לכ-12-15 דק’ על עוצמה הכי חזקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המצאת המאה! מופלטה ללא גלוטן! יאללה, מימונה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות