הקיסר של המטבח הסיני: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס

קלאסיקה ממטבחן של המסעדות הסיניות: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס. נתחי עוף עסיסיים מוגשים ברוטב סמיך ודביק של סויה וצ׳ילי, עם חתיכות של אננס מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

עוף

טיגון

רוטב

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 52 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים ציפוי עוף: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצים, קמח ומלח. מוסיפים פילה עוף ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים. 
  2. מטגנים את העוף: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד שכל צדדיו זהובים. מניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
  3. מכינים רוטב: במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים מעט את הצ’ילי, השום והאננס. 
  4. מוסיפים סויה, רוטב צ’ילי, דבש, מיץ לימון, וסוכר טרוביה מערבבים ומרתיחים. 
  5. בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 3 כפות מים ומוסיפים לרוטב. מערבבים עד הסמכה. ברגע שהרוטב סמיך וחם מוסיפים את פילה העוף המוזהב וממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לכל צדדיו של העוף.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 748.7 קק״ל 2994.9 קק״ל
פחמימות 49.5 גרם 197.9 גרם
שומן 45.0 גרם 179.9 גרם
נתרן 1254.1 מ״ג 5016.4 מ״ג
חלבון 38.2 גרם 152.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 6.7 גרם 26.8 גרם
כולסטרול 390.3 מ״ג 1561.0 מ״ג
סידן 70.0 מ״ג 280.1 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 685.2 מ״ג 2740.7 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody