הקיסר של המטבח הסיני: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס

קלאסיקה ממטבחן של המסעדות הסיניות: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס. נתחי עוף עסיסיים מוגשים ברוטב סמיך ודביק של סויה וצ׳ילי, עם חתיכות של אננס מתוק
קלאסיקה ממטבחן של המסעדות הסיניות: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס. נתחי עוף עסיסיים מוגשים ברוטב סמיך ודביק של סויה וצ׳ילי, עם חתיכות של אננס מתוק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    764
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 764.1 קק״ל 3056.5 קק״ל
    פחמימות 55.6 גרם 222.6 גרם
    שומן 43.0 גרם 172.2 גרם
    נתרן 1448.8 מ״ג 5795.2 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 442.3 מ״ג 1769.0 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 310.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 715.6 מ״ג 2862.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    764
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 764.1 קק״ל 3056.5 קק״ל
    פחמימות 55.6 גרם 222.6 גרם
    שומן 43.0 גרם 172.2 גרם
    נתרן 1448.8 מ״ג 5795.2 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 442.3 מ״ג 1769.0 מ״ג
    סידן 77.7 מ״ג 310.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 715.6 מ״ג 2862.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

טיגון

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים ציפוי עוף: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצים, קמח ומלח. מוסיפים פילה עוף ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים. 
  2. מטגנים את העוף: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד שכל צדדיו זהובים. מניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
  3. מכינים רוטב: במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים מעט את הצ’ילי, השום והאננס. 
  4. מוסיפים סויה, רוטב צ’ילי, דבש, מיץ לימון, וסוכר מערבבים ומרתיחים. 
  5. בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 3 כפות מים ומוסיפים לרוטב. מערבבים עד הסמכה. ברגע שהרוטב סמיך וחם מוסיפים את פילה העוף המוזהב וממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לכל צדדיו של העוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקיסר של המטבח הסיני: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות