התוספת הבריאה: רצועות זוקיני בתנור ברוטב סויה

נמנעים מפחמימות? או סתם בא לכם לשדרג את תוספת הירקות השגרתית? שי לי ליפא מציעה רצועות זוקיני בתנור בתיבול פשוט וטעים של סויה ותימין
נמנעים מפחמימות? או סתם בא לכם לשדרג את תוספת הירקות השגרתית? שי לי ליפא מציעה רצועות זוקיני בתנור בתיבול פשוט וטעים של סויה ותימין
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.4 קק״ל 281.6 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.2 גרם
    שומן 4.7 גרם 19.0 גרם
    נתרן 697.9 מ״ג 2791.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 176.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 309.9 מ״ג 1239.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.4 קק״ל 281.6 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.2 גרם
    שומן 4.7 גרם 19.0 גרם
    נתרן 697.9 מ״ג 2791.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 176.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 309.9 מ״ג 1239.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מגלפים זוקיני לרצועות רחבות ודקות בעזרת קולפן ירקות.
  3. מערבבים פרוסות זוקיני, שמן זית, רוטב סויה ותימין בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מניחים 4 תלוליות בתבנית.
  5. אופים 30-25 דקות, עד שהרצועות זהובות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
התוספת הבריאה: רצועות זוקיני בתנור ברוטב סויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות