רקע דוד משה

וופל בלגי מתפוחי אדמה של רון יוחננוב

רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.4 קק״ל 611.8 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 81.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 87.3 גרם
    נתרן 333.2 מ״ג 1665.8 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 54.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 54.3 גרם
    כולסטרול 61.1 מ״ג 305.7 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 103.3 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 53.7 מ״ג
    אשלגן 89.7 מ״ג 448.4 מ״ג
    אבץ 10.7 מ״ג 53.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.4 קק״ל 611.8 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 81.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 87.3 גרם
    נתרן 333.2 מ״ג 1665.8 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 54.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 54.3 גרם
    כולסטרול 61.1 מ״ג 305.7 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 103.3 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 53.7 מ״ג
    אשלגן 89.7 מ״ג 448.4 מ״ג
    אבץ 10.7 מ״ג 53.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הביצה, הגבינה הצהובה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה.
  2. מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי, מניחים כ-2 כפות מהבלילה, סוגרים את המכשיר ואופים עד הזהבה.

    וופל בלגי תפוחי אדמה 3
    היש מושלם מזה? צילום: רון יוחננוב

הערות

  • אין שמן במתכון- זאת לא טעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
וופל בלגי מתפוחי אדמה של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    איריס

    אפשר להשתמש בקמח אחר כשלפ במקום קמח תפוח אדמה? (נגיד קמח מצה/קורנפלור/קמח שקדים?)

      Avatar
      Foody Foody

      יוצא פחות טוב.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות