רקע דוד משה

וופל בלגי מתפוחי אדמה של רון יוחננוב

רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הביצה, הגבינה הצהובה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה.
  2. מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי, מניחים כ-2 כפות מהבלילה, סוגרים את המכשיר ואופים עד הזהבה.

    וופל בלגי תפוחי אדמה 3
    היש מושלם מזה? צילום: רון יוחננוב

הערות

  • אין שמן במתכון- זאת לא טעות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 122.4 קק״ל 611.8 קק״ל
פחמימות 16.4 גרם 81.8 גרם
שומן 17.5 גרם 87.3 גרם
נתרן 333.2 מ״ג 1665.8 מ״ג
חלבון 17.2 גרם 85.8 גרם
סיבים תזונתיים 10.9 גרם 54.4 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 54.3 גרם
כולסטרול 61.1 מ״ג 305.7 מ״ג
סידן 20.7 מ״ג 103.3 מ״ג
ברזל 10.7 מ״ג 53.7 מ״ג
אשלגן 89.7 מ״ג 448.4 מ״ג
אבץ 10.7 מ״ג 53.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    איריס

    אפשר להשתמש בקמח אחר כשלפ במקום קמח תפוח אדמה? (נגיד קמח מצה/קורנפלור/קמח שקדים?)

      Avatar
      Foody Foody

      יוצא פחות טוב.