
זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 96.1 גרםשומן 58.4 גרם 350.4 גרםנתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״גחלבון 63.2 גרם 379.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרםכולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״גאבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות778
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 96.1 גרםשומן 58.4 גרם 350.4 גרםנתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״גחלבון 63.2 גרם 379.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרםכולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״גאבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 778 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
2 ק"ג אנטריקוטנתח שלם
-
1 גבעול טימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
-
6 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף שוםכתושה
-
3 כפות סילאן
-
3 כפות איולי חזרת

אופן הכנה
- מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
- אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.
פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
- אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
כמה זמן לשים בתנור ,אחרי 25 דק ראשונות?

כתוב במפורט באופן ההכנה: בסעיף 3 אופים 20 דקות ובסעיף 4 אופים 25 דקות. בהצלחה!
האם אפשר להכין מראש ולחמם על הפלטה כמה שעות מאוחר יותר? שואלת גם לגבי הבשר וגם לגבי הבטטה. נראה טעים בטירוף!

כן, יש לפרוס את הבשר רק לאחר החימום בפלטה ולפני ההגשה, כדי שלא יתייבש חלילה.

האם אפשר נתח שייטל להכין בצורה זו .תודה וחג שמח

כן, אפשר להחליף את האנטריקוט בשייטל. שנה טובה!

תודה