סנו רקע

זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.6 קק״ל 4665.5 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.9 גרם
    שומן 58.4 גרם 350.4 גרם
    נתרן 1187.6 מ״ג 7125.3 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 379.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרם
    כולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 390.4 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.2 מ״ג
    אשלגן 951.0 מ״ג 5706.1 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.6 קק״ל 4665.5 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.9 גרם
    שומן 58.4 גרם 350.4 גרם
    נתרן 1187.6 מ״ג 7125.3 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 379.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרם
    כולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 390.4 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.2 מ״ג
    אשלגן 951.0 מ״ג 5706.1 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
  2. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  3. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
  4. אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
  5. מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.

    פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה
    פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    יעקב כהן

    כמה זמן לשים בתנור ,אחרי 25 דק ראשונות?

      Avatar
      מערכת Foody

      כתוב במפורט באופן ההכנה: בסעיף 3 אופים 20 דקות ובסעיף 4 אופים 25 דקות. בהצלחה!

    Avatar
    אנה אנה

    האם אפשר להכין מראש ולחמם על הפלטה כמה שעות מאוחר יותר? שואלת גם לגבי הבשר וגם לגבי הבטטה. נראה טעים בטירוף!

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, יש לפרוס את הבשר רק לאחר החימום בפלטה ולפני ההגשה, כדי שלא יתייבש חלילה.

    Avatar
    Ilana Pri Hadash

    האם אפשר נתח שייטל להכין בצורה זו .תודה וחג שמח

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את האנטריקוט בשייטל. שנה טובה!

      Avatar
      Ilana Pri Hadash

      תודה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות