
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
2 ק"ג אנטריקוטנתח שלם
-
1 גבעול תימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
-
6 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף שוםכתושה
-
3 כפות סילאן
-
3 כפות איולי חזרת
אופן הכנה
- מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
- אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.
פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
777.6
קק״ל
4665.5
קק״ל
פחמימות
16.0
גרם
95.9
גרם
שומן
58.4
גרם
350.4
גרם
נתרן
1187.6
מ״ג
7125.3
מ״ג
חלבון
63.2
גרם
379.2
גרם
סיבים תזונתיים
0.1
גרם
0.4
גרם
שומן רווי
29.1
גרם
174.4
גרם
כולסטרול
246.7
מ״ג
1480.0
מ״ג
סידן
68.7
מ״ג
412.1
מ״ג
ברזל
6.6
מ״ג
39.4
מ״ג
אשלגן
959.0
מ״ג
5754.2
מ״ג
אבץ
11.3
מ״ג
68.1
מ״ג
תגובות (2)
וואוווווו אין מילים…מדהים, תודה על המתכון
איזה כיף לשמוע! כל הכבוד!