סנו רקע

זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 96.1 גרם
    שומן 58.4 גרם 350.4 גרם
    נתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 379.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרם
    כולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״ג
    אשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 96.1 גרם
    שומן 58.4 גרם 350.4 גרם
    נתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״ג
    חלבון 63.2 גרם 379.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרם
    כולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״ג
    סידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״ג
    אשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
  2. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  3. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
  4. אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
  5. מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.

    פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה
    פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    Tamar Gertzik

    כמה קריטי האיולי חזרת או החרדל במקומו והאם אפשר עלים מיובשים של רוזמרין ותימין במקום הטריים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תמר, כחלק ממה שמורחים על הנתח זה חשוב. לגבי עלים מיובשים, הם עלולים להישרף בתנור, לכן עדיף עלים טריים. אבל זה לא חובה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות