זה שוס! טבעות בצל במילוי גבינה נמתחת

מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טיגון עמוק

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
  2. חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
  3. מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
  4. מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
  5. טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי ומגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.

    טבעות בצל גבינתיות. צילום: אפיק גבאי
    טבעות בצל גבינתיות. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 257.8 קק״ל 3094.1 קק״ל
פחמימות 28.5 גרם 342.2 גרם
שומן 11.7 גרם 140.7 גרם
נתרן 439.9 מ״ג 5279.0 מ״ג
חלבון 7.1 גרם 85.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.5 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 24.4 גרם
כולסטרול 90.3 מ״ג 1083.8 מ״ג
סידן 23.9 מ״ג 286.7 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 116.9 מ״ג 1403.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar