זר עוגיות שושנים של שרית נובק

מתכון קל להכנה לעוגיות שיעשו לכם נוסטלגיה מתוקה, עוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע עם תחליף סוכר של טרוביה. עוגיות פריכות וטעימות שתמיד מצליחות.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים למיקסר קמח, אבקת אפייה, טרוביה, קורנפלור, מלח וחמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק פירורי.
  2. מוסיפים חלמונים ושמנת חמוצה ומעבדים בקצרה עד לקבלת כדור בצק אחיד ונעים למגע.
  3. משטחים את הבצק לפיתה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  5. מכניסים חלבונים לקערת מיקסר נקייה ומתחילים להקציף, ברגע שנוצר קצף מוסיפים את הטרוביה וממשיכים להקציף.
  6. מוסיפים קורנפלור ווניל ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב וקשה.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים אותו ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
  8. מורחים את הקצף על הבצק ומגלגלים לגליל.
  9. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 3 ס”מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות מעט.

    עוגיות שושנים טרוביה. צילום: נטלי לוין
    עוגיות שושנים טרוביה. צילום: שרית נובק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 348.8 קק״ל 4185.2 קק״ל
פחמימות 41.5 גרם 498.4 גרם
שומן 17.7 גרם 212.4 גרם
נתרן 151.9 מ״ג 1822.6 מ״ג
חלבון 7.3 גרם 87.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.7 גרם
שומן רווי 10.5 גרם 126.5 גרם
כולסטרול 94.0 מ״ג 1128.5 מ״ג
סידן 46.5 מ״ג 557.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 453.6 מ״ג 5442.7 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    Anat Brodet

    במידה ורוצים לעשות עם סוכר רגיל מה הכמויות

    Avatar
    רינה

    אולי פשוט תורידו את המתכון ותאלצו לא לייצג חומר שהוא בעייתי. אם iherb אומר זאת מי אני שאפקפק בכך. נשאלת השאלה מדוע מפרסמים את הממתיק הזה בישראל בכל הכח? משרד הבריאות חלשה יותר פה מאשר בארה”ב?

      Avatar
      Mimi Karel

      תשני את הסוכר לסוכר רגיל

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody