חבילת מתנה: פילה דג מאודה במעטפה

פילה דג מאודה במעטפה בתנור, דג עסיסי וטעים בשילוב עם ברוקולי וכרובית שיוצרים ארוחה בריאה ועשירה בכמה דקות הכנה
פילה דג מאודה במעטפה בתנור, דג עסיסי וטעים בשילוב עם ברוקולי וכרובית שיוצרים ארוחה בריאה ועשירה בכמה דקות הכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    425
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.6 קק״ל 424.6 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן 3.2 גרם 3.2 גרם
    נתרן 12008.1 מ״ג 12008.1 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 132.8 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 2176.2 מ״ג 2176.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    425
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.6 קק״ל 424.6 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן 3.2 גרם 3.2 גרם
    נתרן 12008.1 מ״ג 12008.1 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 132.8 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 2176.2 מ״ג 2176.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר מים עם כף מלח גס. חולטים את תפרחות הברוקולי והכרובית כ-2 דקות ומעבירים לקערה עם מי קרח.

    חולטים את תפרחות הברוקולי והכרובית כ-2 דקות. צילום: שניר גואטה
    חולטים את תפרחות הברוקולי והכרובית כ-2 דקות. צילום: שניר גואטה

  2. מסדרים על תבנית תנור נייר אפייה, עליו את הברוקולי והכרובית ומתבלים במלח דק ופלפל שחור.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. מניחים על הירקות את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומתבלים את בשר הדג במלח ופלפל.

    מניחים על הירקות את פילה הדג. צילום: שניר גואטה
    מניחים על הירקות את פילה הדג. צילום: שניר גואטה

  5. מעל בשר הדג מסדרים את פרוסות הלימון ומוסיפים את החמאה.

    מעל הדג מסדרים פרוסות לימון וחמאה. צילום: שניר גואטה
    מעל הדג מסדרים פרוסות לימון וחמאה. צילום: שניר גואטה

  6. מניחים מעל עוד נייר אפייה ומהדקים את הקצוות של שני הניירות בכל ההיקף על מנת ליצור מעין מעטפה, דואגים להשאיר פתח קטן שאותו לא מהדקים (איפה שבא לכם), מוסיפים את היין הלבן ואז מהדקים טוב-טוב!
    מוסיפים יין לבן בפתח שנשאר בנייר האפייה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים יין לבן בפתח שנשאר בנייר האפייה. צילום: שניר גואטה

    מהדקים טוב-טוב. צילום: שניר גואטה
    מהדקים טוב-טוב. צילום: שניר גואטה

  7. מכניסים את המעטפה לתנור שחומם מראש לכ-10 דקות.
  8. מוציאים בזהירות מהתנור ועושים חור בחלק העליון של הנייר (הזהרו מהאדים שבוקעים).
    מוציאים בזהירות מהתנור ועושים חור בחלק העליון של הנייר. צילום: שניר גואטה
    מוציאים בזהירות מהתנור ועושים חור בחלק העליון של הנייר. צילום: שניר גואטה

    פילה ברמונדי ישראלי מאודה במעטפה. צילום: שניר גואטה
    פילה דג מאודה במעטפה. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חבילת מתנה: פילה דג מאודה במעטפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות