במיוחד לפסח! מאפינס פטריות וגבינות שכולם אוהבים

את חג הפסח הזה נחגוג יותר בקטן, אבל גם חג ביתי וצנוע זקוק למתכונים שעושים טוב על הלב. אז הנה, מאפינס פטריות מיוחדים לפסח שיעשו לכם תחושה חגיגית בבטן ובנשמה
את חג הפסח הזה נחגוג יותר בקטן, אבל גם חג ביתי וצנוע זקוק למתכונים שעושים טוב על הלב. אז הנה, מאפינס פטריות מיוחדים לפסח שיעשו לכם תחושה חגיגית בבטן ובנשמה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.9 קק״ל 2662.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 132.7 גרם
    סוכר 8.9 גרם 106.6 גרם
    שומן 25.0 גרם 300.6 גרם
    נתרן 431.7 מ״ג 5179.9 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 205.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 90.3 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 144.2 גרם
    כולסטרול 83.6 מ״ג 1003.4 מ״ג
    סידן 67.3 מ״ג 807.5 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 90.4 מ״ג
    אשלגן 82.3 מ״ג 988.1 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 89.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.9 קק״ל 2662.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 132.7 גרם
    סוכר 8.9 גרם 106.6 גרם
    שומן 25.0 גרם 300.6 גרם
    נתרן 431.7 מ״ג 5179.9 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 205.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 90.3 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 144.2 גרם
    כולסטרול 83.6 מ״ג 1003.4 מ״ג
    סידן 67.3 מ״ג 807.5 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 90.4 מ״ג
    אשלגן 82.3 מ״ג 988.1 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 89.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לטיגון הירקות:

למאפינס:


אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת השום. מטגנים תוך כדי ערבוב כעשר דקות עד הפטריות מאבדות את מרבית הנוזלים. מקררים את התערובת מעט.
  2. מערבבים את כל יתר החומרים בקערה (התבלינים, הגבינות, אבקת הקניידלעך והביצים), מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל מהמחבת ומתבלים במלח ופלפל.
  3. משמנים תבנית שקעים.
  4. מוזגים את הבלילה בעזרת מצקת קטנה לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים.
  5. ניתן להכניס את המאפינס למנג’טים מנייר, שיהיה חגיגי ומקסים.
  6. מגישים עם סלט ירקות, טחינה או יוגורט. אפשר לאכול גם בטמפרטורת החדר ביום המחרת.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במיוחד לפסח! מאפינס פטריות וגבינות שכולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    Carmit Rothmann

    האם אפשר לוותר על תערובת הקניידל ובמקום זה להכניס קמח מצה כשל”פ?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות