חג בנעימים – מאפינס פטריות וגבינות מפתיעים לפסח

את חג הפסח הזה נחגוג יותר בקטן, אבל גם חג ביתי וצנוע זקוק למתכונים שעושים טוב על הלב. אז הנה, מאפינס פטריות מיוחדים לפסח שיעשו לכם תחושה חגיגית בבטן ובנשמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

לטיגון הירקות:

למאפינס:

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת השום. מטגנים תוך כדי ערבוב כעשר דקות עד הפטריות מאבדות את מרבית הנוזלים. מקררים את התערובת מעט.
  2. מערבבים את כל יתר החומרים בקערה (התבלינים, הגבינות, אבקת הקניידלעך והביצים), מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל מהמחבת ומתבלים במלח ופלפל.
  3. משמנים תבנית שקעים.
  4. מוזגים את הבלילה בעזרת מצקת קטנה לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים.
  5. ניתן להכניס את המאפינס למנג’טים מנייר, שיהיה חגיגי ומקסים.
  6. מגישים עם סלט ירקות, טחינה או יוגורט. אפשר לאכול גם בטמפרטורת החדר ביום המחרת.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 190.3 קק״ל 2283.2 קק״ל
פחמימות 10.1 גרם 120.9 גרם
שומן 22.7 גרם 272.2 גרם
נתרן 404.0 מ״ג 4847.7 מ״ג
חלבון 16.6 גרם 198.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.7 גרם 91.8 גרם
שומן רווי 9.6 גרם 114.8 גרם
כולסטרול 73.4 מ״ג 881.4 מ״ג
סידן 66.0 מ״ג 791.7 מ״ג
ברזל 7.8 מ״ג 93.9 מ״ג
אשלגן 71.0 מ״ג 851.9 מ״ג
אבץ 7.7 מ״ג 92.5 מ״ג

קטגוריות

כללי

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

    Avatar
    רחל

    יש תחליף לתערובת של הקיינדלך?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody