חורשט סבזי

חורשט סבזי - מעדן איראני אמיתי אצלכם בצלחת! תבשיל בשר עם המון ירוקים בטעם לימוני עז ומרענן. אוכלים עם אורז לבן או מלא ומתענגים על כל ביס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את השעועית במים במשך לילה, ואז מבשלים אותה במשך שעתיים לריכוך ומסננים.
  2. מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עוד כמה דקות עד לסגירה.
  4. מערבבים בכוס מים חמים את אבקת המרק, התיבולית, המלח והפלפל ושופכים לסיר. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ולא יותר.
  5. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש. מבשלים שעתיים לפחות או עד שהבשר רך בטעימה.
  6. מחממים במחבת כף שמן זית ומוסיפים את הירוקים. מטגנים 2 דקות ומכבים את האש.
  7. מוסיפים אל סיר הבשר את הירוקים, השעועית המבושלת ומיץ הלימון ומבשלים עוד חצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם אורז.
    חורשט סבזי עם אורז
    חורשט סבזי עם אורז

    חורשט סבזי עם מרק עוף קנור
    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 574.2 קק״ל 3445.3 קק״ל
פחמימות 23.2 גרם 139.0 גרם
סוכר 4.8 גרם 28.5 גרם
שומן 29.8 גרם 179.0 גרם
נתרן 498.8 מ״ג 2993.1 מ״ג
חלבון 59.9 גרם 359.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.5 גרם
שומן רווי 7.0 גרם 42.2 גרם
כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
סידן 75.5 מ״ג 453.2 מ״ג
ברזל 5.7 מ״ג 34.3 מ״ג
אשלגן 469.4 מ״ג 2816.7 מ״ג
אבץ 10.5 מ״ג 63.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar