
געגועים לטוקיו: חזה עוף במיסו בסגנון יפני
חזה עוף במיסו, משחה יפנית מסורתית שעושה לעוף פלאים! עם תיבול של ג'ינג'ר, שום וסויה ולצד אורז מאודה, זו אחת ממנות העוף הכי טעימות שיש!
חזה עוף במיסו, משחה יפנית מסורתית שעושה לעוף פלאים! עם תיבול של ג'ינג'ר, שום וסויה ולצד אורז מאודה, זו אחת ממנות העוף הכי טעימות שיש!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 826.6 קק״ל 1653.2 קק״לפחמימות 83.5 גרם 167.1 גרםשומן 9.7 גרם 19.3 גרםנתרן 1550.3 מ״ג 3100.7 מ״גחלבון 93.8 גרם 187.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 2.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 228.0 מ״ג 456.0 מ״גסידן 72.4 מ״ג 144.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 701.2 מ״ג 1402.5 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות827
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 826.6 קק״ל 1653.2 קק״לפחמימות 83.5 גרם 167.1 גרםשומן 9.7 גרם 19.3 גרםנתרן 1550.3 מ״ג 3100.7 מ״גחלבון 93.8 גרם 187.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 2.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 228.0 מ״ג 456.0 מ״גסידן 72.4 מ״ג 144.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 701.2 מ״ג 1402.5 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.6 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 827 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
2 חזה עוף שלם בינונייםעוף טובמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1/3 כוס מירין
-
2 כפות סוכר חום בהיר דמררה
-
1 כף מיסו בהיר
-
1 כפית שורש ג’ינג’רכתוש
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כף רוטב סויה
הגשה
-
4 גבעולי עיריתקצוצה
-
חופן שומשום
-
2 כוסות אורז לבן מבושלמאודה

אופן הכנה
- מסמנים על הגב העליון של חזה העוף פסים בסכין לאורך ולרוחב, כך שתיווצר דוגמת ריבועים.
- מתבלים את העוף בפלפל שחור ומניחים בצד.
- ממיסים במחבת על להבה בינונית את הסוכר עם המירין.
- מוסיפים את מחית המיסו ומערבבים.
- מכניסים גם את החזה עוף למחבת על הצד החתוך ומבשלים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, השום וכף הסויה, מערבבים וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות.
- הופכים את העוף במחבת וממשיכים לבשל במשך כ-7 דקות או עד שהעוף מוכן.
- מגישים לצד אורז מאודה ומעטרים בשומשום ועירית קצוצה.
חזה עוף במיסו מוגש עם אורז מאודה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- מסמנים על הגב העליון של חזה העוף פסים בסכין לאורך ולרוחב, כך שתיווצר דוגמת ריבועים.
- מתבלים את העוף בפלפל שחור ומניחים בצד.
- ממיסים במחבת על להבה בינונית את הסוכר עם המירין.
- מוסיפים את מחית המיסו ומערבבים.
- מכניסים גם את החזה עוף למחבת על הצד החתוך ומבשלים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, השום וכף הסויה, מערבבים וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות.
- הופכים את העוף במחבת וממשיכים לבשל במשך כ-7 דקות או עד שהעוף מוכן.
- מגישים לצד אורז מאודה ומעטרים בשומשום ועירית קצוצה.
בשיתוף עם עוף טוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן