געגועים לטוקיו: חזה עוף במיסו בסגנון יפני

חזה עוף במיסו, משחה יפנית מסורתית שעושה לעוף פלאים! עם תיבול של ג'ינג'ר, שום וסויה ולצד אורז מאודה, זו אחת ממנות העוף הכי טעימות שיש!
חזה עוף במיסו, משחה יפנית מסורתית שעושה לעוף פלאים! עם תיבול של ג'ינג'ר, שום וסויה ולצד אורז מאודה, זו אחת ממנות העוף הכי טעימות שיש!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    877
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 877.1 קק״ל 1754.2 קק״ל
    פחמימות 84.5 גרם 168.9 גרם
    שומן 14.5 גרם 29.1 גרם
    נתרן 399.1 מ״ג 798.2 מ״ג
    חלבון 95.4 גרם 190.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 77.2 מ״ג 154.4 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 180.7 מ״ג 361.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    877
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 877.1 קק״ל 1754.2 קק״ל
    פחמימות 84.5 גרם 168.9 גרם
    שומן 14.5 גרם 29.1 גרם
    נתרן 399.1 מ״ג 798.2 מ״ג
    חלבון 95.4 גרם 190.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 77.2 מ״ג 154.4 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 180.7 מ״ג 361.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מסמנים על הגב העליון של חזה העוף פסים בסכין לאורך ולרוחב, כך שתיווצר דוגמת ריבועים.
  2. מתבלים את העוף בפלפל שחור ומניחים בצד.
  3. ממיסים במחבת על להבה בינונית את הסוכר עם המירין.
  4. מוסיפים את מחית המיסו ומערבבים.
  5. מכניסים גם את החזה עוף למחבת על הצד החתוך ומבשלים במשך כ-5 דקות.
  6. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום וכף הסויה, מערבבים וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות נוספות.
  7. הופכים את העוף במחבת וממשיכים לבשל במשך כ-7 דקות או עד שהעוף מוכן.
  8. מגישים לצד אורז מאודה ומעטרים בשומשום ועירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
געגועים לטוקיו: חזה עוף במיסו בסגנון יפני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות