חזה עוף בפפריקה וכמון עם גריסים וסלט חסה

השף משה שגב מכין לכם ארוחה בריאה ומאוזנת של חזה עוף בפפריקה וכמון עם גריסים וסלט חסה. ארוחה שלמה שמתאימה לכל המשפחה שמכינים בחצי שעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עוף בפפריקה וכמון

סלט

גריסים

אופן הכנה

  1. חותכים את לבבות החסה לפרוסות רחבות ואת העגבניות לחצאים. סוחטים את הלימון.
  2. טוחנים בבלנדר את השמן הזית, פפריקה, כמון, כוסברה, שום וסוכר למשחה חלקה.
  3. מבשלים את גריסי הפנינה במים רותחים עד שהם רכים.
  4. מחממים את המחבת. מורחים את חזה העוף בתערובת התבלינים ומטגנים במשך כדקה מכל צד. פורסים לחתיכות.
  5. שמים בצלחת הגשה את עלי החסה והעגבניות ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מניחים מעל את חתיכות העוף.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1345.4 קק״ל 2690.9 קק״ל
פחמימות 72.1 גרם 144.2 גרם
שומן 87.1 גרם 174.3 גרם
נתרן 602.4 מ״ג 1204.8 מ״ג
חלבון 55.1 גרם 110.1 גרם
סיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.0 גרם
שומן רווי 12.8 גרם 25.6 גרם
כולסטרול 114.0 מ״ג 228.0 מ״ג
סידן 105.6 מ״ג 211.2 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 1016.2 מ״ג 2032.3 מ״ג
אבץ 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody