חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי של ישראל אהרוני

אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס.
  2. מחממים מחבת על אש גבוהה. כשהמחבת חמה, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את קוביות העוף עד שהן כמעט מוכנות. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  3. באותה מחבת מחממים 4 כפות שמן זית. בינתיים קוצצים דק פלפל צ’ילי אדום, שיני שום ובצלי שאלוט. מוסיפים למחבת ומקפיצים קלות.
  4. חוצים את עגבניות השרי לחצאים וקוצצים את עלי הטימין, ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את עגבניות השרי הלחות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מחזירים את חזה העוף הצרוב למחבת ומזגגים עם חומץ בלסמי וסוכר.
  6. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 422.6 קק״ל 1690.4 קק״ל
פחמימות 23.9 גרם 95.6 גרם
שומן 18.8 גרם 75.2 גרם
נתרן 1876.6 מ״ג 7506.4 מ״ג
חלבון 40.6 גרם 162.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 100.2 מ״ג 400.7 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 466.2 מ״ג 1864.8 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody