אהרוני מכין לכם לארוחת הצהריים חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי

אהרוני לוקח את טכניקת ההקפצה מהמטבח הסיני ומכין מנת חזה עוף צרוב עם עגבניות שרי בסגנון איטלקי. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי בצבעים שונים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזות העוף לקוביות בגודל ביס.
  2. מחממים מחבת על אש גבוהה. כשהמחבת חמה, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את קוביות העוף עד שהן כמעט מוכנות. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  3. באותה מחבת מחממים 4 כפות שמן זית. בינתיים קוצצים דק פלפל צ’ילי אדום, שיני שום ובצלי שאלוט. מוסיפים למחבת ומקפיצים קלות.
  4. חוצים את עגבניות השרי לחצאים וקוצצים את עלי הטימין, ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את עגבניות השרי הלחות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מחזירים את חזה העוף הצרוב למחבת ומזגגים עם חומץ בלסמי וסוכר.
  6. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם בצלחת מהממת כזאת.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 381.7 קק״ל 1527.0 קק״ל
פחמימות 22.5 גרם 90.2 גרם
שומן 14.9 גרם 59.4 גרם
נתרן 1876.7 מ״ג 7506.7 מ״ג
חלבון 40.5 גרם 162.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 100.0 מ״ג 399.9 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
אשלגן 465.5 מ״ג 1861.8 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (14)

    Avatar
    דניאל

    במה ניתן להחליף את החומץ בלסמי?

      Avatar
      Foody Foody

      אם אין חומץ בלסמי אז אפשר לוותר עליו לתיבול או להשתמש במעט חומץ בן יין או חומץ תפוחים איכותי. בהצלחה(:

    Avatar
    יפה מרגלית

    מנה מצויינת לצהריים // שלכם יפה מרגלית

      Avatar
      Foody Foody

      תודה יפה (:

    Avatar
    דיקלה

    יצא ממש טעים תודה! הכל חוסל

      Avatar
      Foody Foody

      אז מהר להכין עוד((: איזה כיף!

    Avatar
    בת אל גרינרג

    איזה גאוני! בדיוק מה שצריך לעשות עם שרי שכבר לא קשיחות , מתכון מעולה!

      Avatar
      Foody Foody

      תודה! כיף לשמוע!!!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody