חטיף גרנולה אפוי

קבלו מתכון מעולה של חטיף גרנולה אפוי - נשנוש בריא ופשוט להכנה על בסיס שיבולת שועל, עם תוספת חמאת בוטנים ופיצוחים, לפי הטעם האישי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. גרעימחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה שיבולת שועל, קמח ואבקת סודה לשתייה, ומערבבים.
  3. שמים את החמאה בקערה קטנה ומחממים במיקרוגל במשך דקה עד שהיא נמסה. מוסיפים את החמאה המומסת לקערה עם החומרים היבשים, ביחד עם דבש, סוכר חום, חמאת בוטנים, תמצית וניל ותוספות. מערבבים הכל בידיים לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ודוחסים היטב בעזרת תחתית של כוס.
  4. אופים עד להזהבה, כ-45 דקות.
  5. מניחים לקירור בטמפרטורת החדר, עד התייצבות. מעבירים מהתבנית למשטח עבודה או קרש חיתוך וחותכים לקוביות או לצורות אחרת.

הערות

  • משתמשים סה"כ ב-2 כוסות פיצוחים : אגוזי מלך, גרעיני דלעת, שבבי שקדים, גרעיני חמנייה וכו'.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5360.1 קק״ל 5360.1 קק״ל
פחמימות 600.0 גרם 600.0 גרם
שומן 160.4 גרם 160.4 גרם
נתרן 587.8 מ״ג 587.8 מ״ג
חלבון 80.9 גרם 80.9 גרם
סיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרם
שומן רווי 62.7 גרם 62.7 גרם
כולסטרול 215.0 מ״ג 215.0 מ״ג
סידן 127.2 מ״ג 127.2 מ״ג
ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 1121.8 מ״ג 1121.8 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody