חטיפי פרעצלס

במקום להכין ולאכול פרעצל אחד גדול, מכינים חטיפי פרעצלס קטנים. כדי להפוך את ההנאה לשלמה, טובלים במטבל גבינות רך וחם, ונהנים
במקום להכין ולאכול פרעצל אחד גדול, מכינים חטיפי פרעצלס קטנים. כדי להפוך את ההנאה לשלמה, טובלים במטבל גבינות רך וחם, ונהנים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    926
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 925.6 קק״ל 5553.7 קק״ל
    פחמימות 72.0 גרם 431.8 גרם
    שומן 57.5 גרם 345.2 גרם
    נתרן 1179.5 מ״ג 7076.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 150.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 30.5 גרם 183.2 גרם
    כולסטרול 94.3 מ״ג 565.8 מ״ג
    סידן 368.5 מ״ג 2210.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 207.1 מ״ג 1242.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    926
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 925.6 קק״ל 5553.7 קק״ל
    פחמימות 72.0 גרם 431.8 גרם
    שומן 57.5 גרם 345.2 גרם
    נתרן 1179.5 מ״ג 7076.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 150.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 30.5 גרם 183.2 גרם
    כולסטרול 94.3 מ״ג 565.8 מ״ג
    סידן 368.5 מ״ג 2210.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 207.1 מ״ג 1242.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרעצלס

בישול

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, מים, סילאן ושום ולשים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5-7 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  3. מרדדים חלקים מהבצק לרצועות בעובי 2 ס”מ וחותכים למקטעים של 3 ס”מ בערך. מכסים ובינתיים מכינים את המשרה.
  4. בסיר רחב מביאים לרתיחה מים, סודה לשתייה וסילאן. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות - שימו לב שהתנור צריך להיות חם כי מיד אחרי ההשרייה במים הרותחים הפרעצלס צריכים לעבור לתנור.
  5. בעזרת כף מחוררת גדולה שמים בכל פעם 10-15 פרעצלס במים ומבשלים במשך 2 דקות.
  6. מסננים מכל הנוזלים ומעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה.
  7. מברישים בביצה טרופה, מפזרים מלח גס או שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 12-15 דקות או עד שהפרעצלס זהובים.
  8. כשהפרעצלס מוכנים מומלץ להבריש אותם בשמן זית או חמאה מומסת.
  9. מכינים מטבל גבינות נמסות: בסיר בינוני שמים את השמנת והיין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינות ומערבבים על אש קטנה עד שהן נמסות ונוצר רוטב חלק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד הפרעצלס.
מכינים מטבל גבינות עשיר
מכינים מטבל גבינות עשיר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי פרעצלס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה (: איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות