חטיפי שוקולד בייגלה ובוטנים מלוחים של שגב
חטיפי שוקולד מפנקים עם בייגלה ובוטנים מלוחים של השף שגב משה. ממתק טעים שמכינים בשקית זיפלוק עם טעמים מטריפים של מתוק ומלוח
חטיפי שוקולד מפנקים עם בייגלה ובוטנים מלוחים של השף שגב משה. ממתק טעים שמכינים בשקית זיפלוק עם טעמים מטריפים של מתוק ומלוח
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.3 קק״ל 740.6 קק״לפחמימות 41.8 גרם 83.6 גרםשומן 18.2 גרם 36.3 גרםנתרן 112.7 מ״ג 225.4 מ״גחלבון 7.1 גרם 14.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 9.7 גרם 19.4 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 23.0 מ״גסידן 104.4 מ״ג 208.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 252.6 מ״ג 505.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות370
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.3 קק״ל 740.6 קק״לפחמימות 41.8 גרם 83.6 גרםשומן 18.2 גרם 36.3 גרםנתרן 112.7 מ״ג 225.4 מ״גחלבון 7.1 גרם 14.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 9.7 גרם 19.4 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 23.0 מ״גסידן 104.4 מ״ג 208.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 252.6 מ״ג 505.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 370 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד חלבאו שוקולד מריר
-
1 חופן בייגלהחטיף בייגלה עם מלח
-
1 חופן בוטנים קלוייםמלוחים או אגוזים
-
חזקות, עמידות לבישול במים
-
להמסת השוקולד בסיר
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים. מכניסים חפיסת שוקולד אל תוך שקית הזיפלוק וסוגרים היטב. מכניסים את השקית עם השוקולד אל סיר המים החמים. כעבור דקות ספורות השוקולד נמס לגמרי.
- במקביל, מכניסים לשקית נוספת את הבייגלה והבוטנים וסוגרים היטב. מועכים את השקית בעזרת מערוך או פטיש שניצלים.
- מוציאים את השקית עם השוקולד המומס מסיר המים. שופכים אליה פנימה את ״רסק״ הבייגלה והבוטנים שמעכנו. סוגרים היטב את השקית ומשטחים בעזרת מערוך.
- מעבירים את השקית למקרר למשך 20 דקות לפחות.
- כעבור 20 דקות ויותר מוציאים את השקית מהמקרר. מוציאים מהשקית את דף השוקולד ושוברים אותו לחתיכות לא סימטריות. מפזרים מעט קקאו מעל שברי השוקולד.
- אופן הגשה: מגישים את דפי השוקולד והקקאו לצד תותים טריים עם אבקת סוכר מעליהם.
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים. מכניסים חפיסת שוקולד אל תוך שקית הזיפלוק וסוגרים היטב. מכניסים את השקית עם השוקולד אל סיר המים החמים. כעבור דקות ספורות השוקולד נמס לגמרי.
- במקביל, מכניסים לשקית נוספת את הבייגלה והבוטנים וסוגרים היטב. מועכים את השקית בעזרת מערוך או פטיש שניצלים.
- מוציאים את השקית עם השוקולד המומס מסיר המים. שופכים אליה פנימה את ״רסק״ הבייגלה והבוטנים שמעכנו. סוגרים היטב את השקית ומשטחים בעזרת מערוך.
- מעבירים את השקית למקרר למשך 20 דקות לפחות.
- כעבור 20 דקות ויותר מוציאים את השקית מהמקרר. מוציאים מהשקית את דף השוקולד ושוברים אותו לחתיכות לא סימטריות. מפזרים מעט קקאו מעל שברי השוקולד.
- אופן הגשה: מגישים את דפי השוקולד והקקאו לצד תותים טריים עם אבקת סוכר מעליהם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
נראה ממש טוב
תודה בתיה!
יצא מעולההה!!!!! (שמתי קצת יותר מחופן בייגלה)?
נשמע מעולה!
מושלם ואווו