חטיפי שוקולד בייגלה ובוטנים מלוחים של שגב

חטיפי שוקולד מפנקים עם בייגלה ובוטנים מלוחים של השף שגב משה. ממתק טעים שמכינים בשקית זיפלוק עם טעמים מטריפים של מתוק ומלוח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מים. מכניסים חפיסת שוקולד אל תוך שקית הזיפלוק וסוגרים היטב. מכניסים את השקית עם השוקולד אל סיר המים החמים. כעבור דקות ספורות השוקולד נמס לגמרי.
  2. במקביל, מכניסים לשקית נוספת את הבייגלה והבוטנים וסוגרים היטב. מועכים את השקית בעזרת מערוך או פטיש שניצלים.
  3. מוציאים את השקית עם השוקולד המומס מסיר המים. שופכים אליה פנימה את ״רסק״ הבייגלה והבוטנים שמעכנו. סוגרים היטב את השקית ומשטחים בעזרת מערוך.
  4. מעבירים את השקית למקרר למשך 20 דקות לפחות.
  5. כעבור 20 דקות ויותר מוציאים את השקית מהמקרר. מוציאים מהשקית את דף השוקולד ושוברים אותו לחתיכות לא סימטריות. מפזרים מעט קקאו מעל שברי השוקולד.
  6. אופן הגשה: מגישים את דפי השוקולד והקקאו לצד תותים טריים עם אבקת סוכר מעליהם.

    חטיפי שוקולד עם בייגלה ובוטנים
    חטיפי שוקולד קראנצ’ים מושלמים לצד תותים. צילום: משה שגב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 370.3 קק״ל 740.6 קק״ל
פחמימות 41.8 גרם 83.6 גרם
שומן 18.2 גרם 36.3 גרם
נתרן 112.7 מ״ג 225.4 מ״ג
חלבון 7.1 גרם 14.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 19.4 גרם
כולסטרול 11.5 מ״ג 23.0 מ״ג
סידן 104.4 מ״ג 208.8 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״ג
אשלגן 252.6 מ״ג 505.3 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    דקלה אוטמזגין

    יצא מעולההה!!!!! (שמתי קצת יותר מחופן בייגלה)🙈

      Avatar
      Foody Foody

      נשמע מעולה!

הצג עוד