-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2865.0 קק״ל 2865.0 קק״לפחמימות 500.4 גרם 500.4 גרםשומן 61.5 גרם 61.5 גרםנתרן 4867.9 מ״ג 4867.9 מ״גחלבון 82.2 גרם 82.2 גרםסיבים תזונתיים 30.3 גרם 30.3 גרםשומן רווי 9.7 גרם 9.7 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 174.6 מ״ג 174.6 מ״גברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 1204.9 מ״ג 1204.9 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה שעהכולל 5 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2865
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2865.0 קק״ל 2865.0 קק״לפחמימות 500.4 גרם 500.4 גרםשומן 61.5 גרם 61.5 גרםנתרן 4867.9 מ״ג 4867.9 מ״גחלבון 82.2 גרם 82.2 גרםסיבים תזונתיים 30.3 גרם 30.3 גרםשומן רווי 9.7 גרם 9.7 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 174.6 מ״ג 174.6 מ״גברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 1204.9 מ״ג 1204.9 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 5 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2865 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- במיקסר, מניחים את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והמלח ולשים מספר דקות, מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עוד 3-4 דקות עד שמתקבל בצק אלסטי ורך.
- מכסים ומניחים להתפחה לשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחלקים את הבצק לשניים, מניחים חצי בקערת המיקסר, את החצי השני מכסים ומניחים בצד.
- מערבבים את הקקאו והמים למשחה אחידה, מוסיפים לבצק במיקסר ולשים מספר דקות עד שהמשחה נטמעת בבצק והבצק משנה את צבעו לצבע חום אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים 2 כפות קמח.
- מכסים ונותנים לבצק לנוח 20 דקות.
- מקמחים משטח עבודה, מרדדים את בצק הקקאו למלבן בגודל 26-32, מניחים בצד ומרדדים את החצי השני לאותו גודל. מניחים את בצק הקקאו על גבי הבצק הלבן ומרדדים מעט כדי להדק אותם יחד.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומהדקים בקצוות. חורצים פסים על החלה עם להב לחם או סכין חדה,
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה אינגליש. מניחים את רולדת הבצק בתוך נייר האפייה.
- מכסים ומניחים להתפחה של שעה ורבע / וחצי עד שהבצק תפוח ואוורירי.
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- אופים 45-50 דקות עד שהחלה שחומה.
- מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין לפני שפורסים.
אופן הכנה
- במיקסר, מניחים את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והמלח ולשים מספר דקות, מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עוד 3-4 דקות עד שמתקבל בצק אלסטי ורך.
- מכסים ומניחים להתפחה לשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחלקים את הבצק לשניים, מניחים חצי בקערת המיקסר, את החצי השני מכסים ומניחים בצד.
- מערבבים את הקקאו והמים למשחה אחידה, מוסיפים לבצק במיקסר ולשים מספר דקות עד שהמשחה נטמעת בבצק והבצק משנה את צבעו לצבע חום אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים 2 כפות קמח.
- מכסים ונותנים לבצק לנוח 20 דקות.
- מקמחים משטח עבודה, מרדדים את בצק הקקאו למלבן בגודל 26-32, מניחים בצד ומרדדים את החצי השני לאותו גודל. מניחים את בצק הקקאו על גבי הבצק הלבן ומרדדים מעט כדי להדק אותם יחד.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומהדקים בקצוות. חורצים פסים על החלה עם להב לחם או סכין חדה,
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה אינגליש. מניחים את רולדת הבצק בתוך נייר האפייה.
- מכסים ומניחים להתפחה של שעה ורבע / וחצי עד שהבצק תפוח ואוורירי.
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- אופים 45-50 דקות עד שהחלה שחומה.
- מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין לפני שפורסים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן