רקע דוד משה

חם מהתנור: תפוחי אדמה בחמאה ופרמזן

תפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים בתנור, עם חמאה מתובלת ופרמז'ן מגורר מעל. תפוחי אדמה קריספיים בתנור שאין כמותם
תפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים בתנור, עם חמאה מתובלת ופרמז'ן מגורר מעל. תפוחי אדמה קריספיים בתנור שאין כמותם
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.3 קק״ל 1231.7 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 38.7 גרם
    שומן 17.5 גרם 105.2 גרם
    נתרן 543.7 מ״ג 3262.0 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 66.2 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 276.0 מ״ג
    סידן 144.7 מ״ג 868.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 83.0 מ״ג 498.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.3 קק״ל 1231.7 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 38.7 גרם
    שומן 17.5 גרם 105.2 גרם
    נתרן 543.7 מ״ג 3262.0 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 66.2 גרם
    כולסטרול 46.0 מ״ג 276.0 מ״ג
    סידן 144.7 מ״ג 868.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 83.0 מ״ג 498.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות.
  3. שמים את תפוחי האדמה בסיר עם סודה לשתייה ומלח גס ושופכים מעל מים רותחים.
  4. מבשלים במשך 10 דקות בדיוק.
  5. מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת.
  6. שמים את החמאה בקערה וממיסים במיקרוגל במשך דקה.
  7. מוסיפים לחמאה את התבלינים ואת פירורי הלחם ומערבבים.
  8. טובלים כל קוביית תפוח אדמה בחמאה המתובלת ופורסים בתבנית.
  9. אופים במשך 45-50 דקות.
  10. מוציאים ומפזרים פרמזן מגורר מעל.
    תפוחי אדמה קריספיים בתנור
    קריספיים וזהובים

    תפוחי אדמה קריספיים בתנור
    בתיאבון! צילום: יונית צוקרמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חם מהתנור: תפוחי אדמה בחמאה ופרמזן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות