
חמוצים יפניים בצ’יק צ’אק
ירקות חמוצים יפניים מושלמים לליווי כל ארוחה ואידיאלים לנשנוש בערב. רצועות כרוב, גזר, כרובית ופלפלים, קל כל כך להכנה בעזרת שקית הזיפר!
ירקות חמוצים יפניים מושלמים לליווי כל ארוחה ואידיאלים לנשנוש בערב. רצועות כרוב, גזר, כרובית ופלפלים, קל כל כך להכנה בעזרת שקית הזיפר!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1103.2 קק״ל 1103.2 קק״לפחמימות 657.8 גרם 657.8 גרםשומן 558.8 גרם 558.8 גרםנתרן 6761.0 מ״ג 6761.0 מ״גחלבון 551.7 גרם 551.7 גרםסיבים תזונתיים 549.9 גרם 549.9 גרםשומן רווי 549.5 גרם 549.5 גרםכולסטרול 547.9 מ״ג 547.9 מ״גסידן 562.9 מ״ג 562.9 מ״גברזל 548.3 מ״ג 548.3 מ״גאשלגן 658.3 מ״ג 658.3 מ״גאבץ 548.0 מ״ג 548.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות1103
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1103.2 קק״ל 1103.2 קק״לפחמימות 657.8 גרם 657.8 גרםשומן 558.8 גרם 558.8 גרםנתרן 6761.0 מ״ג 6761.0 מ״גחלבון 551.7 גרם 551.7 גרםסיבים תזונתיים 549.9 גרם 549.9 גרםשומן רווי 549.5 גרם 549.5 גרםכולסטרול 547.9 מ״ג 547.9 מ״גסידן 562.9 מ״ג 562.9 מ״גברזל 548.3 מ״ג 548.3 מ״גאשלגן 658.3 מ״ג 658.3 מ״גאבץ 548.0 מ״ג 548.0 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 1103 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים


רוטב
-
1 כוס מים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס חומץ 5%
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורד
-
טיפה פלפל צ’ילי אדוםטרי, קצוץ
-
2 כפיות מלח דק
-
1 כפית שמן שומשום
הגשה
-
1 חופן שומשום שחור

אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות לרצועות או לקוביות.
- מכניסים את הירקות ואת מצרכי הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L.
חותכים את הירקות לרצועות ולקוביות - סוגרים היטב את השקית ומשקשקים אותה לכל הכיוונים כך שהירקות מצופים ברוטב.
- לאחר מכן מניחים את השקית עם הירקות במקרר למשך שעתיים - והחמוצים מוכנים.
משקשקים היטב את שקית הזיפר עם הירקות והרוטב - בעת ההגשה מפזרים מלמעלה מעט שומשום שחור.
חמוצים יפניים צבעוניים מנוקדים בשומשום שחור. צילום: רון יוחננוב
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות לרצועות או לקוביות.
- מכניסים את הירקות ואת מצרכי הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L.
- סוגרים היטב את השקית ומשקשקים אותה לכל הכיוונים כך שהירקות מצופים ברוטב.
- לאחר מכן מניחים את השקית עם הירקות במקרר למשך שעתיים - והחמוצים מוכנים.
- בעת ההגשה מפזרים מלמעלה מעט שומשום שחור.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
כמה זמן אפשר לשמור את החמוצים במקרר? הכוונה כשהם מוכנים ואם לא אכלנו את הכל…

יום-יומיים.
צריך להרתיח את הרוטב לפני כדי שהסוכר יימס ?

לא, יש לנער היטב את הרוטב בתוך שקית הזיפר.
איך אפשר להוריד את הסוכר? או תחליף?

אפשר לוותר.