סנו רקע

חמוצים יפניים בצ’יק צ’אק

ירקות חמוצים יפניים מושלמים לליווי כל ארוחה ואידיאלים לנשנוש בערב. רצועות כרוב, גזר, כרובית ופלפלים, קל כל כך להכנה בעזרת שקית הזיפר!
ירקות חמוצים יפניים מושלמים לליווי כל ארוחה ואידיאלים לנשנוש בערב. רצועות כרוב, גזר, כרובית ופלפלים, קל כל כך להכנה בעזרת שקית הזיפר!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1103
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1103.2 קק״ל 1103.2 קק״ל
    פחמימות 657.8 גרם 657.8 גרם
    שומן 558.8 גרם 558.8 גרם
    נתרן 6761.0 מ״ג 6761.0 מ״ג
    חלבון 551.7 גרם 551.7 גרם
    סיבים תזונתיים 549.9 גרם 549.9 גרם
    שומן רווי 549.5 גרם 549.5 גרם
    כולסטרול 547.9 מ״ג 547.9 מ״ג
    סידן 562.9 מ״ג 562.9 מ״ג
    ברזל 548.3 מ״ג 548.3 מ״ג
    אשלגן 658.3 מ״ג 658.3 מ״ג
    אבץ 548.0 מ״ג 548.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1103
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1103.2 קק״ל 1103.2 קק״ל
    פחמימות 657.8 גרם 657.8 גרם
    שומן 558.8 גרם 558.8 גרם
    נתרן 6761.0 מ״ג 6761.0 מ״ג
    חלבון 551.7 גרם 551.7 גרם
    סיבים תזונתיים 549.9 גרם 549.9 גרם
    שומן רווי 549.5 גרם 549.5 גרם
    כולסטרול 547.9 מ״ג 547.9 מ״ג
    סידן 562.9 מ״ג 562.9 מ״ג
    ברזל 548.3 מ״ג 548.3 מ״ג
    אשלגן 658.3 מ״ג 658.3 מ״ג
    אבץ 548.0 מ״ג 548.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
32 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות לרצועות או לקוביות.
  2. מכניסים את הירקות ואת מצרכי הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L.

    חמוצים יפניים 4
    חותכים את הירקות לרצועות ולקוביות

  3. סוגרים היטב את השקית ומשקשקים אותה לכל הכיוונים כך שהירקות מצופים ברוטב.
  4. לאחר מכן מניחים את השקית עם הירקות במקרר למשך שעתיים - והחמוצים מוכנים.

    חמוצים יפניים 1
    משקשקים היטב את שקית הזיפר עם הירקות והרוטב

  5. בעת ההגשה מפזרים מלמעלה מעט שומשום שחור.

    חמוצים יפניים 2
    חמוצים יפניים צבעוניים מנוקדים בשומשום שחור. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמוצים יפניים בצ’יק צ’אק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אירינה

    כמה זמן אפשר לשמור את החמוצים במקרר? הכוונה כשהם מוכנים ואם לא אכלנו את הכל…

      Avatar
      מערכת Foody

      יום-יומיים.

    Avatar
    תומר

    צריך להרתיח את הרוטב לפני כדי שהסוכר יימס ?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, יש לנער היטב את הרוטב בתוך שקית הזיפר.

    Avatar
    Yael Shemesh

    איך אפשר להוריד את הסוכר? או תחליף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות