חצילים מטוגנים עם פלפלים קלויים, לבנה ועגבניות שרי צבעוניות

משוגעים על חצילים בכל מצב וצורה? משה שגב מכין חצילים מטוגנים בתוספת פלפלים קלויים ועגבניות שרי צבעוניות. מנה קלילה, קייצית וצבעונית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

חצילים

הגשה

אופן הכנה

  1. מגררים את העגבניות בפומפייה, סוחטים את הלימון, אופים מראש את השום וקולים את הפלפלים על אש גלויה. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  2. חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
  3. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את החצילים ומטגנים להזהבה. מסננים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. שמים לאבנה בצלחת הגשה גדולה ומשטחים. שמים מעל את קוביות החצילים, עגבניות צבעוניות ופלפלים קלויים. מוסיפים מיץ לימון, זעתר ושומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 638.9 קק״ל 1277.7 קק״ל
פחמימות 41.9 גרם 83.7 גרם
שומן 43.0 גרם 86.0 גרם
נתרן 354.0 מ״ג 708.0 מ״ג
חלבון 23.7 גרם 47.5 גרם
סיבים תזונתיים 26.0 גרם 52.1 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 7.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 333.6 מ״ג 667.1 מ״ג
ברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״ג
אשלגן 2231.1 מ״ג 4462.3 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody