חריימה של סימה ביטון

תמיד רציתם להכין חריימה ולא ידעתם איך? סימה ביטון מלמדת כיצד מכינים את מנת הדגים האהובה, בקלות ובמהירות. רק חלה טרייה ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

דגים

  • 1 ק"ג דג לוקוס
    הדג צריך להיות מפולט וחתוך לנתחים

רוטב

עיטור

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קוצצים את הפלפל והכוסברה, סוחטים את הלימון.
  2. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות נוספות, מוסיפים את התבלינים היבשים ומטגנים דקה נוספת. נזהרים שלא לשרוף את התבלינים.
  4. מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד הדגים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד 10 דקות נוספות.
  5. מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים עוד 10 דקות, מנענעים מידי פעם את המחבת לכיסוי הדגים ברוטב.
  6. במידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף עד רבע כוס מים בלבד.
  7. מפזרים את הכוסברה ומגישים.

הערות

  • במקום לוקוס ניתן להשתמש גם במוסר ים או בכל דג טרי אחר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 290.5 קק״ל 1162.0 קק״ל
פחמימות 10.7 גרם 42.8 גרם
שומן 27.1 גרם 108.3 גרם
נתרן 2714.3 מ״ג 10857.3 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 8.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 44.2 מ״ג 176.6 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 362.2 מ״ג 1448.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody