סנו רקע

חשוב להשקיע בכריך טוב: כריך בלקני קל (וסופר מושקע)!

גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.2 קק״ל 893.2 קק״ל
    פחמימות 114.2 גרם 114.2 גרם
    שומן 32.1 גרם 32.1 גרם
    נתרן 1288.7 מ״ג 1288.7 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.3 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סידן 131.8 מ״ג 131.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 2239.3 מ״ג 2239.3 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.2 קק״ל 893.2 קק״ל
    פחמימות 114.2 גרם 114.2 גרם
    שומן 32.1 גרם 32.1 גרם
    נתרן 1288.7 מ״ג 1288.7 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.3 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סידן 131.8 מ״ג 131.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 2239.3 מ״ג 2239.3 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולים את הירקות בתנור - חציל, קישוא, בטטה, גמבה אדומה, פלפל ירוק (כמו אנטי פסטי).
  2. קולים את הג’בטה קלות בתנור (מומלץ למרקם קריספי), מורחים גבינת שמנת, פסטו וסחוג/אריסה/ממרח פלפלים בכמות שאוהבים. מסדרים בשכבות גבינה בולגרית, ואת הירקות הקלויים. סוגרים ועוטפים בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר לשמירה על טריות.

    כריך בלקני
    כריך בלקני

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חשוב להשקיע בכריך טוב: כריך בלקני קל (וסופר מושקע)!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות