חשוב להשקיע בכריך טוב: כריך בלקני קל (וסופר מושקע)!

גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים את הירקות בתנור - חציל, קישוא, בטטה, גמבה אדומה, פלפל ירוק (כמו אנטי פסטי).
  2. קולים את הג’בטה קלות בתנור (מומלץ למרקם קריספי), מורחים גבינת שמנת, פסטו וסחוג/אריסה/ממרח פלפלים בכמות שאוהבים. מסדרים בשכבות גבינה בולגרית, ואת הירקות הקלויים. סוגרים ועוטפים בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר לשמירה על טריות.

    כריך בלקני
    כריך בלקני

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 893.2 קק״ל 893.2 קק״ל
פחמימות 114.2 גרם 114.2 גרם
שומן 32.1 גרם 32.1 גרם
נתרן 1288.7 מ״ג 1288.7 מ״ג
חלבון 26.6 גרם 26.6 גרם
סיבים תזונתיים 23.3 גרם 23.3 גרם
שומן רווי 16.9 גרם 16.9 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
סידן 131.8 מ״ג 131.8 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 2239.3 מ״ג 2239.3 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar