
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
1 חציל בינוני
-
1 קישוא בינוני
-
1 בטטה בינונית
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 ג’בטה – לחם איטלקי בינוניתלבנה או קלה
-
2 כפות גבינת שמנת 30%
-
1 כף ממרח פסטו
-
1/2 כפית סחוגאו אריסה, או ממרח פלפלים קלויים
-
2 פרוסות גבינה בולגריתרכה
אופן הכנה
- קולים את הירקות בתנור - חציל, קישוא, בטטה, גמבה אדומה, פלפל ירוק (כמו אנטי פסטי).
- קולים את הג’בטה קלות בתנור (מומלץ למרקם קריספי), מורחים גבינת שמנת, פסטו וסחוג/אריסה/ממרח פלפלים בכמות שאוהבים. מסדרים בשכבות גבינה בולגרית, ואת הירקות הקלויים. סוגרים ועוטפים בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר לשמירה על טריות.
כריך בלקני
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
893.2
קק״ל
893.2
קק״ל
פחמימות
114.2
גרם
114.2
גרם
שומן
32.1
גרם
32.1
גרם
נתרן
1288.7
מ״ג
1288.7
מ״ג
חלבון
26.6
גרם
26.6
גרם
סיבים תזונתיים
23.3
גרם
23.3
גרם
שומן רווי
16.9
גרם
16.9
גרם
כולסטרול
0.1
מ״ג
0.1
מ״ג
סידן
131.8
מ״ג
131.8
מ״ג
ברזל
4.6
מ״ג
4.6
מ״ג
אשלגן
2239.3
מ״ג
2239.3
מ״ג
אבץ
2.5
מ״ג
2.5
מ״ג
תגובות (0)