טוויסט על טאבולה עם טרטר דג

סלט טאבולה עם טוויסט מרענן, שילוב בין קוביות דג נא וסלט טאבולה מלא עשבי תבלין - מנה שפשוט עושה כיף בפה
סלט טאבולה עם טוויסט מרענן, שילוב בין קוביות דג נא וסלט טאבולה מלא עשבי תבלין - מנה שפשוט עושה כיף בפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 27.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.2 גרם
    נתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 27.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.2 גרם
    נתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
  2. אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
  3. קוצצים את הדג לקוביות קטנות.

    קוצצים את הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה
    קוצצים את הדג לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה

  4. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.

    קוצצים את הירוקים. צילום: שניר גואטה
    קוצצים את הירוקים. צילום: שניר גואטה

  5. את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).

    את הפלפל החריף חותכים לאורך. צילום: שניר גואטה
    את הפלפל החריף חותכים לאורך. צילום: שניר גואטה

  6. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
    בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. צילום: שניר גואטה
    בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. צילום: שניר גואטה
    מתקנים תיבול. צילום: שניר גואטה
    מתקנים תיבול. צילום: שניר גואטה

    טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    טאבולה טרטר דג. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טוויסט על טאבולה עם טרטר דג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות