-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״לפחמימות 7.0 גרם 27.8 גרםשומן 11.0 גרם 44.2 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 13.1 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.6 קק״ל 738.3 קק״לפחמימות 7.0 גרם 27.8 גרםשומן 11.0 גרם 44.2 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 13.1 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 463.3 מ״ג 1853.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
- אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
- קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
- קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.
- את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות.
- אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים את הבורגול כדי שלא יבשל לנו את הדג ואת עשבי התיבול.
- קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
- קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק.
- את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל).
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן