טאקו אנטריקוט בטקילה וליים עם סלסת עגבניות ופלפלים
אודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים
אודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 636.3 קק״ל 2545.3 קק״לפחמימות 47.9 גרם 191.5 גרםשומן 36.4 גרם 145.5 גרםנתרן 1589.1 מ״ג 6356.5 מ״גחלבון 28.4 גרם 113.7 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.4 גרםשומן רווי 11.2 גרם 44.9 גרםכולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 203.8 מ״ג 815.4 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 1926.8 מ״ג 7707.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.7 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות636
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 636.3 קק״ל 2545.3 קק״לפחמימות 47.9 גרם 191.5 גרםשומן 36.4 גרם 145.5 גרםנתרן 1589.1 מ״ג 6356.5 מ״גחלבון 28.4 גרם 113.7 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.4 גרםשומן רווי 11.2 גרם 44.9 גרםכולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 203.8 מ״ג 815.4 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 1926.8 מ״ג 7707.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 636 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה לאנטריקוט
סלסת עגבניות ופלפלים שרופים
-
5 עגבניות בינוניות
-
2 פלפלים ירוקים בינוניים
-
3 פלפלי צ'ילי ירוקים בינוניים
-
2 שיני שום
-
1 צרור כוסברה
-
5 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
4 טורטייה קטנה קטנות
-
1 כפית שמן זית
-
4 עלי חסות אייסברג
-
1 כרוב סגול קטן
-
1 אבוקדו בינוני
אופן הכנה
- פורסים את האנטריקוט לרצועות בעובי 1 ס”מ. סוחטים מיץ ליים/לימון. כותשים את השום, קוצצים דק את הכוסברה. פורסים דק את החסה, הכרוב והאבוקדו.
- בקערה מערבבים יחד את חומרי המרינדה, מוסיפים את רצועות האנטריקוט, מניילנים ומשאירים בטמפרטורת החדר ל-1-2 שעות (בקיץ מכניסים למקרר).
- מכינים את הסלסה: מניחים את הרשת על להבה בינונית גלויה ושורפים את העגבניות והפלפלים עד שהם רכים ומפויחים מבחוץ. מצננים, קולפים את הפלפלים, קוצצים ומתבלים עם שאר חומרי הסלסה. שומרים בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הטאקו: מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את הטורטיות ומניחים על רשת התנור בין 3 שלבים, מניחים מעל תבנית תנור קטנה ואופים כ-5 דקות. מוציאים ומצננים מעט.
- מסננים את האנטריקוט, מחממים את מחבת הגריל וצורבים היטב את האנטריקוט מכל צידיו. מוסיפים את המרינדה, מרתיחים ומכבים את האש.
- מעבירים את הטאקו הפריכים לקערה מתאימה, ממלאים ברצועות האנטריקוט, מוסיפים את החסה, הכרוב והאבוקדו, ומסיימים בסלסת העגבניות והפלפלים.
אופן הכנה
- פורסים את האנטריקוט לרצועות בעובי 1 ס”מ. סוחטים מיץ ליים/לימון. כותשים את השום, קוצצים דק את הכוסברה. פורסים דק את החסה, הכרוב והאבוקדו.
- בקערה מערבבים יחד את חומרי המרינדה, מוסיפים את רצועות האנטריקוט, מניילנים ומשאירים בטמפרטורת החדר ל-1-2 שעות (בקיץ מכניסים למקרר).
- מכינים את הסלסה: מניחים את הרשת על להבה בינונית גלויה ושורפים את העגבניות והפלפלים עד שהם רכים ומפויחים מבחוץ. מצננים, קולפים את הפלפלים, קוצצים ומתבלים עם שאר חומרי הסלסה. שומרים בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הטאקו: מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את הטורטיות ומניחים על רשת התנור בין 3 שלבים, מניחים מעל תבנית תנור קטנה ואופים כ-5 דקות. מוציאים ומצננים מעט.
- מסננים את האנטריקוט, מחממים את מחבת הגריל וצורבים היטב את האנטריקוט מכל צידיו. מוסיפים את המרינדה, מרתיחים ומכבים את האש.
- מעבירים את הטאקו הפריכים לקערה מתאימה, ממלאים ברצועות האנטריקוט, מוסיפים את החסה, הכרוב והאבוקדו, ומסיימים בסלסת העגבניות והפלפלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן