טארט שוקולד טבעוני ללא אפייה

אולגה טוכשר מכינה טארט שוקולד טבעוני שהוא גם יפה, גם טעים וגם ממש פשוט להכנה. קינוח שוקולדי במיוחד בלי טיפת חלב או שמנת ובלי אפייה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים קלתיות: מניחים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים למעט המים ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה. אם היא לא דביקה מספיק, מוסיפים כפית מים.
  2. מעבירים את התערובת לתבניות טארט ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות.
  3. בינתיים מכינים מלית שוקולד: ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על באן מארי.
  4. מסננים טופו רך מהנוזלים ומניחים בקערת מעבד המזון. מוסיפים את השוקולד המומס ומעבדים עד שמתקבלת מלית חלקה.
  5. יוצקים את המלית לתוך הקלתיות ומעבירים לקירור ל-20 דקות עד שהיא מתייצבת.
  6. מקשטים בפירות ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתבניות טארט עם תחתיות מתפרקות
  • במקום טארטים אישיים אפשר להכין טארט אחד בקוטר 20 ס"מ

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 655.6 קק״ל 2622.3 קק״ל
פחמימות 80.9 גרם 323.7 גרם
שומן 29.7 גרם 118.9 גרם
נתרן 219.9 מ״ג 879.5 מ״ג
חלבון 16.6 גרם 66.6 גרם
סיבים תזונתיים 11.1 גרם 44.4 גרם
שומן רווי 17.5 גרם 69.9 גרם
כולסטרול 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
סידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״ג
ברזל 6.2 מ״ג 24.7 מ״ג
אשלגן 832.8 מ״ג 3331.3 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody