טארט בצק עלים עם ריקוטה ועגבניות שרי

טארט בצק עלים במנות אישיות עם מלית של ריקוטה, עגבניות שרי וטפנד זיתים שמכינים לבד בבית. מתכון מעולה למנות מרשימות בזמן קצר.
טארט בצק עלים במנות אישיות עם מלית של ריקוטה, עגבניות שרי וטפנד זיתים שמכינים לבד בבית. מתכון מעולה למנות מרשימות בזמן קצר.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.4 קק״ל 1403.0 קק״ל
    פחמימות 304.3 גרם 2434.2 גרם
    שומן 16.2 גרם 129.4 גרם
    נתרן 350.6 מ״ג 2804.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״ג
    סידן 182.8 מ״ג 1462.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 169.7 מ״ג 1358.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.4 קק״ל 1403.0 קק״ל
    פחמימות 304.3 גרם 2434.2 גרם
    שומן 16.2 גרם 129.4 גרם
    נתרן 350.6 מ״ג 2804.6 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״ג
    סידן 182.8 מ״ג 1462.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 169.7 מ״ג 1358.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טפנד זיתים

טארטים

מלית

הברשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הטפאנד: מרסקים במעבד מזון את כל חומרי הטפאנד למחית חלקה. שומרים במקרר עד שבוע.
  2. מכינים את המלית: מערבבים את חומרי המלית בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. אפשר להכין יום מראש ולשמור מכוסה במקרר.
  3. מכינים את הטארטים: מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  4. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 12 ס”מ בעזרת צלחת או חותכן עוגיות ומניחים בתבניות.
  5. מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס”מ בעזרת סכין או חותכן בקוטר קטן בס”מ מקוטר הטארט.
  6. חוצים את עגבניות השרי.
  7. מורחים את המלית על הבצק, מלבד השוליים ומסדרים מעל את חצאי העגבניות כשצידן החתוך כלפי מעלה.
  8. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  9. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  10. מברישים את שולי הבצק במעט חלמון ביצה טרוף עם כפית חלב.
  11. אופים כ-25 דקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט בצק עלים עם ריקוטה ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות