רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

טארט דבש עם קרם שוקולד לבן ותפוחים מקורמלים

ראש השנה עוד רגע כאן ועוד לא חשבתם על קינוח? שרית נובק מכינה טראט דבש יפהפה עם קרם שוקולד לבן ודבש וקישוט של תפוחים מקורמלים
ראש השנה עוד רגע כאן ועוד לא חשבתם על קינוח? שרית נובק מכינה טראט דבש יפהפה עם קרם שוקולד לבן ודבש וקישוט של תפוחים מקורמלים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4951
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4951.0 קק״ל 4951.0 קק״ל
    פחמימות 646.3 גרם 646.3 גרם
    שומן 282.5 גרם 282.5 גרם
    נתרן 929.0 מ״ג 929.0 מ״ג
    חלבון 48.4 גרם 48.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 148.1 גרם 148.1 גרם
    כולסטרול 776.3 מ״ג 776.3 מ״ג
    סידן 516.8 מ״ג 516.8 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 1554.1 מ״ג 1554.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4951
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4951.0 קק״ל 4951.0 קק״ל
    פחמימות 646.3 גרם 646.3 גרם
    שומן 282.5 גרם 282.5 גרם
    נתרן 929.0 מ״ג 929.0 מ״ג
    חלבון 48.4 גרם 48.4 גרם
    סיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 148.1 גרם 148.1 גרם
    כולסטרול 776.3 מ״ג 776.3 מ״ג
    סידן 516.8 מ״ג 516.8 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 1554.1 מ״ג 1554.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

קרם שוקולד לבן ודבש

תפוחים מקורמלים


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה, הדבש והסוכר. מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1/2 סנטימטר ומכניסים לאפייה 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים.
  4. מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד ומצננים.
  5. מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
  6. חורצים את מקל הווניל ובעזרת סכין מחלצים את הגרגירים.
  7. מוסיפים את השוקולד, הדבש וגרגירי הווניל ומקפלים לקרם חלק.
  8. מזלפים מעל הבסיס האפוי.
  9. מכינים את התפוחים המקורמלים: חותכים תפוחים לקוביות.
  10. שמים סוכר במחבת וממיסים לקרמל בהיר. מוסיפים חמאה ומערבבים.
  11. מוסיפים קוביות תפוחים ומבשלים ביחד כ-5 דקות.
  12. מקררים ומפזרים מעל הקרם.

צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט דבש עם קרם שוקולד לבן ותפוחים מקורמלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות