טארט פטיסייר עם ממרח נוטלה ופירות אדומים
פינוק אמיתי של טארט: תחתית נימוחה של ביסקוויטים עם חמאה, מילוי פטיסייר מפנק וקישוט מרהיב של ממרח נוטלה עשיר עם פירות אדומים ועסיסיים!
פינוק אמיתי של טארט: תחתית נימוחה של ביסקוויטים עם חמאה, מילוי פטיסייר מפנק וקישוט מרהיב של ממרח נוטלה עשיר עם פירות אדומים ועסיסיים!
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3779.5 קק״ל 3779.5 קק״לפחמימות 294.6 גרם 294.6 גרםשומן 275.5 גרם 275.5 גרםנתרן 330.7 מ״ג 330.7 מ״גחלבון 42.7 גרם 42.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 143.9 גרם 143.9 גרםכולסטרול 1086.7 מ״ג 1086.7 מ״גסידן 1047.8 מ״ג 1047.8 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1478.8 מ״ג 1478.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות3780
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3779.5 קק״ל 3779.5 קק״לפחמימות 294.6 גרם 294.6 גרםשומן 275.5 גרם 275.5 גרםנתרן 330.7 מ״ג 330.7 מ״גחלבון 42.7 גרם 42.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 143.9 גרם 143.9 גרםכולסטרול 1086.7 מ״ג 1086.7 מ״גסידן 1047.8 מ״ג 1047.8 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1478.8 מ״ג 1478.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 3780 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טארט
-
1 חבילה פתי בר ונילשרוול של 24 יחידות
-
150 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
2 כפות גדושות נוטלה
קרם פטיסייר
קישוט
-
3 כפות נוטלהלזילוף
-
חופן פירות יער טריים
אופן הכנה
- שמים בנינג’ה בלנדר חם קר את קוביות החמאה.
- לוחצים על תכנית cook עד להמסה מלאה, ושוב על cook לעצירה.
- מוסיפים את הביסקוויטים וממרח הנוטלה, סוגרים ולוחצים על high ו-blend לערבול וטחינת חומרי הקלתית.
- מרוקנים את הקלתית לתבנית, מהדקים היטב ומעבירים למקפיא עד לסיום הכנת הקרם.
- בינתיים ממלאים את הנינג’ה בלנדר במים ומעט סבון, סוגרים, ולוחצים על תכנית clean.
- נותנים לנינג’ה לנקות את עצמו ומעבירים לשטיפה סופית וייבוש קל.
- מכינים את קרם הפטיסייר: מכניסים את כל חומרי הפטיסייר חוץ מהחמאה לבלנדר נינג’ה, לוחצים על high ואז על blend לערבוב החומרים למשך 10 שניות, לוחצים שוב על blend לעצירה בסיום.
- לאחר מכן לוחצים על התוכנית saute, נמתין שהבלנדר יחמם את הבלילה וייטחן קלות בפולסים למניעת היווצרות קרישי חלמון.
- בסיום תכנית saute לוחצים על high ו- cook ונשלים את פעולת ההסמכה של הבלנדר למשך 5 דקות נוספות כאשר במהלכן מוסיפים את החמאה מחלקו העליון של הבלנדר. החמאה תתרום להתייצבות הסופית של הקרם, כאשר בין לבין לוחצים על pulse למניעת קרישי חלמון וטחינת החמאה באופן מלא בקרם.
- בסיום יוצקים את הקרם לתחתית הטארט שהרכבנו לפני כן, מעבירים להתמצקות בקירור, לפחות שעה.
- אם אתם בעלי סבלנות הייתי ממליצה אפילו לילה בקירור להתמצקות מלאה.
- מכינים את הקישוט: ממלאים שקית זילוף עם מעט ממרח נוטלה, מזלפים טיפות שוקולד עם הקרם שהתמצק בקירור, מוסיפים פירות אדומים, קישוטי שוקולד אם רוצים.
אופן הכנה
- שמים בנינג’ה בלנדר חם קר את קוביות החמאה.
- לוחצים על תכנית cook עד להמסה מלאה, ושוב על cook לעצירה.
- מוסיפים את הביסקוויטים וממרח הנוטלה, סוגרים ולוחצים על high ו-blend לערבול וטחינת חומרי הקלתית.
- מרוקנים את הקלתית לתבנית, מהדקים היטב ומעבירים למקפיא עד לסיום הכנת הקרם.
- בינתיים ממלאים את הנינג’ה בלנדר במים ומעט סבון, סוגרים, ולוחצים על תכנית clean.
- נותנים לנינג’ה לנקות את עצמו ומעבירים לשטיפה סופית וייבוש קל.
- מכינים את קרם הפטיסייר: מכניסים את כל חומרי הפטיסייר חוץ מהחמאה לבלנדר נינג’ה, לוחצים על high ואז על blend לערבוב החומרים למשך 10 שניות, לוחצים שוב על blend לעצירה בסיום.
- לאחר מכן לוחצים על התוכנית saute, נמתין שהבלנדר יחמם את הבלילה וייטחן קלות בפולסים למניעת היווצרות קרישי חלמון.
- בסיום תכנית saute לוחצים על high ו- cook ונשלים את פעולת ההסמכה של הבלנדר למשך 5 דקות נוספות כאשר במהלכן מוסיפים את החמאה מחלקו העליון של הבלנדר. החמאה תתרום להתייצבות הסופית של הקרם, כאשר בין לבין לוחצים על pulse למניעת קרישי חלמון וטחינת החמאה באופן מלא בקרם.
- בסיום יוצקים את הקרם לתחתית הטארט שהרכבנו לפני כן, מעבירים להתמצקות בקירור, לפחות שעה.
- אם אתם בעלי סבלנות הייתי ממליצה אפילו לילה בקירור להתמצקות מלאה.
- מכינים את הקישוט: ממלאים שקית זילוף עם מעט ממרח נוטלה, מזלפים טיפות שוקולד עם הקרם שהתמצק בקירור, מוסיפים פירות אדומים, קישוטי שוקולד אם רוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
למי שאין את הבלנדר איך ניתן להכין את קרם הפטיסייר?