טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות, עדיף בעזרת מנדולינה. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
  2. מערבבים את תבלין הפילדלפיה, הפלפל השחור, השום, המלח, החרדל, הסויה ושאר הקמח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות.
  4. מפזרים את פירורי הלחם בקערה גדולה. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 743.4 קק״ל 2973.8 קק״ל
פחמימות 148.9 גרם 595.5 גרם
שומן 4.2 גרם 16.8 גרם
נתרן 1056.0 מ״ג 4224.1 מ״ג
חלבון 23.2 גרם 92.8 גרם
סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
סידן 42.8 מ״ג 171.4 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״ג
אשלגן 286.3 מ״ג 1145.3 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    רועי

    אפשר מתכון לאיולי צ’יפוטלה?

    נעמי פוקס

    אפשר לוותר על החרדל? והאם יש משהו אחר לשים במקום תבלין פילדלפיה?

      מערכת Foody

      אין בעיה לוותר על החרדל. במקום תבלין פילדלפיה אפשר להשתמש באורגנו או טימין מיובשים או תבלין טוסקנה או כל תבלין אחר שאת אוהבת.

      בהצלחה ונשמח לשמוע איך יצא.

    חן

    במתכון כתוב סויה ובסרטון הוא לא שם, בנוסף כתוב בירה בהירה ובסרטון הוא שם בירה כהה. אשמח לדעת מה העדיפות הנכונה

      מערכת Foody

      אילן אכן שם סויה בסרטון, זה פשוט מתערבב יחד עם יתר המצרכים. לגבי הבירה – הוא אכן משתמש בבירה בהירה אבל אפשר להשתמש בכל בירה שרוצים. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody