טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות, עדיף בעזרת מנדולינה. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
  2. מערבבים את תבלין הפילדלפיה, הפלפל השחור, השום, המלח, החרדל, הסויה ושאר הקמח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות. אפשר להשתמש בסיר טיגון.
  4. מפזרים את פירורי הלחם בקערה גדולה. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 743.4 קק״ל 2973.8 קק״ל
פחמימות 148.9 גרם 595.5 גרם
שומן 4.2 גרם 16.8 גרם
נתרן 1056.0 מ״ג 4224.1 מ״ג
חלבון 23.2 גרם 92.8 גרם
סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
סידן 42.8 מ״ג 171.4 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״ג
אשלגן 286.3 מ״ג 1145.3 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

    Avatar
    שירה

    המתכון נראה ממש מוצלח אבל אני לא אוהבת בריא/שתיה חריפה/אלכוהול. אפשר להוריד ועדיין יהיה טעים?

      Avatar
      Foody Foody

      עדיף שלא. הבירה מאוד קריטית פה.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody