טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
54 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    849
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 849.1 קק״ל 3396.4 קק״ל
    פחמימות 174.5 גרם 698.1 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.6 גרם
    נתרן 1060.7 מ״ג 4242.9 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 49.9 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 391.4 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 646.3 מ״ג 2585.3 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    849
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 849.1 קק״ל 3396.4 קק״ל
    פחמימות 174.5 גרם 698.1 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.6 גרם
    נתרן 1060.7 מ״ג 4242.9 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 49.9 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 391.4 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 646.3 מ״ג 2585.3 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
אילן פנחס
X

54 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לטיגון


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות, עדיף בעזרת מנדולינה. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
  2. מערבבים את תבלין הפילדלפיה, הפלפל השחור, השום, המלח, החרדל, הסויה ושאר הקמח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות. אפשר להשתמש בסיר טיגון.
  4. מפזרים את פירורי הלחם בקערה גדולה. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להמיר את הבירה בסודה קרה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות