טבעות בצל ממולאות בגבינה של ישראל אהרוני

כאילו שטבעות בצל לא היו מושחתות מספיק, אהרוני מפנק אותנו במתכון של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמסה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בלילה

אופן הכנה

  1. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת רחבה.
  2. קולפים ופורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
  3. חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
  4. מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
  5. מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
  6. טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הטבעות בצל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 648.8 קק״ל 2595.0 קק״ל
פחמימות 61.2 גרם 244.9 גרם
שומן 36.9 גרם 147.6 גרם
נתרן 1301.8 מ״ג 5207.3 מ״ג
חלבון 8.4 גרם 33.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרם
כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
סידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 462.8 מ״ג 1851.3 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody