טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון

רוצים לדעת איך ממחזרים מאפים ישנים, למשל קרואסונים? מכינים טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון. כמה דקות ספורות, והשחיתות הזו מוכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים סירופ סוכר: שמים סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות נוספות.
  2. חותכים בננה לפרוסות. קוצצים דק שוקולד חלב.
  3. מרכיבים טוסט: מרטיבים את פנים הקרואסון במעט סירופ סוכר, מורחים נוטלה ומפזרים שוקולד בנדיבות. מסדרים מעל פרוסות בננה.
  4. סוגרים בחזרה וקולים בטוסטר לחיצה.
  5. מגישים חם עם סירופ מייפל מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 967.2 קק״ל 967.2 קק״ל
פחמימות 708.5 גרם 708.5 גרם
שומן 648.4 גרם 648.4 גרם
נתרן 659.2 מ״ג 659.2 מ״ג
חלבון 644.5 גרם 644.5 גרם
סיבים תזונתיים 644.5 גרם 644.5 גרם
שומן רווי 646.2 גרם 646.2 גרם
כולסטרול 647.1 מ״ג 647.1 מ״ג
סידן 684.4 מ״ג 684.4 מ״ג
ברזל 643.2 מ״ג 643.2 מ״ג
אשלגן 896.8 מ״ג 896.8 מ״ג
אבץ 643.0 מ״ג 643.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody