טוסט קרואסון עם ביצת עין ממש כמו בפריז

תמרה אהרוני מסדרת לכם ארוחת בוקר צרפתית בלי לעלות על מטוס - טוסט קרואסון פריך עם גבינה מומסת ועגבנייה ומעל הכול ביצת עין עם חלמון נשפך
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
  3. מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
  4. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
  5. מורחים את הפסטו על הקרואסונים, מפזרים עליהם את הגבינה, מניחים פרוסות עגבנייה, מכסים עם החלק העליון ומסדרים בתבנית.
  6. אופים בתנור החם 10 דקות.
  7. בזמן האפייה, מטגנים במחבת ביצי עין עד שמוכנות לפי מידת העשייה הרצויה. מניחים את ביצי העין על הקרואסון החם ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 995.7 קק״ל 1991.4 קק״ל
פחמימות 77.5 גרם 155.0 גרם
שומן 58.5 גרם 117.0 גרם
נתרן 978.1 מ״ג 1956.2 מ״ג
חלבון 37.9 גרם 75.7 גרם
סיבים תזונתיים 6.0 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 31.6 גרם 63.3 גרם
כולסטרול 308.3 מ״ג 616.6 מ״ג
סידן 485.3 מ״ג 970.6 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 866.0 מ״ג 1732.0 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody