טופו ברוטב בוטנים אינדונזי

מנה ראשונה מושלמת מהמזרח הרחוק - טופו ברוטב בוטנים משגע עם קארי אדום וקרם קוקוס. הפתעה טבעונית היישר מהמטבח האינדונזי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לפרוסות בעובי 1 ס”מ וטובלים בעדינות בקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
  2. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  3. מכינים את הרוטב: שמים את כל הרכיבים, מלבד המים ומיץ הלימון, בסיר קטן. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות מעל חום נמוך.
  4. מכבים את הלהבה ומוסיפים את מים חמים עד שמתקבל מרקם סמיך שאפשר לשפוך. מתבלים במיץ הלימון. טועמים ומוסיפים עוד רוטב סויה או סוכר לפי הטעם.
  5. מחממים במחבת שמן לטיגון רדוד. מטגנים את הטופו 3-4 דקות מכל צד עד הזהבה קלה. מוציאים לנייר סופג.
  6. להגשה, מסדרים 3-5 פרוסות טופו בצלחת הגשה בצורה חופפות. מעל כל מנה יוצקים 3-4 כפות מרוטב הסאטה.
  7. מפזרים את הבצל הירוק ושבבי הצ’ילי ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1133.8 קק״ל 2267.6 קק״ל
פחמימות 40.0 גרם 79.9 גרם
שומן 111.4 גרם 222.7 גרם
נתרן 2064.4 מ״ג 4128.9 מ״ג
חלבון 14.4 גרם 28.8 גרם
סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.9 גרם
שומן רווי 33.5 גרם 67.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 60.3 מ״ג 120.6 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 629.1 מ״ג 1258.1 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody