טופו וירקות בקארי ירוק

תבשיל תאילנדי מנחם ומשביע של טופו וירקות בקארי ירוק שמכינים ב-10 דקות עבודה. אורז בצד ויש לכם ארוחת ערב בריאה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים סיר רחב באמצעות תרסיס שמן קנולה ומטגנים את משחת הקארי כ-30 שניות, לפתיחת הטעמים.
  2. מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים או מערוך וקוצצים גס.

    מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים לשחרור הטעמים. צילום: אפיק גבאי
    מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים לשחרור הטעמים. צילום: אפיק גבאי

  3. קולפים וקוצצים דק את השום והג’ינג’ר.
  4. קולפים וקוצצים דק את הבצל, חותכים את הטופו והחציל לקוביות.
  5. מפרידים את הכרובית לפרחים.
  6. מוסיפים לסיר את השום, הג’ינג’ר, הבצל והלמון גראס ומטגנים 3-4 דקות.
  7. מוסיפים את הטופו, הכרובית, החציל והאפונה ומבשלים שתי דקות נוספות.

    מוסיפים את הטופו. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הטופו. צילום: אפיק גבאי

  8. מוסיפים את המים, נוזל הקוקוס והסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז.

צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 382.4 קק״ל 1529.6 קק״ל
פחמימות 28.4 גרם 113.4 גרם
שומן 26.1 גרם 104.4 גרם
נתרן 568.8 מ״ג 2275.3 מ״ג
חלבון 11.0 גרם 44.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרם
שומן רווי 21.5 גרם 85.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 129.7 מ״ג 518.9 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
אשלגן 857.9 מ״ג 3431.5 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody