טופו וירקות בקארי ירוק

תבשיל תאילנדי מנחם ומשביע של טופו וירקות בקארי ירוק שמכינים ב-10 דקות עבודה. אורז בצד ויש לכם ארוחת ערב בריאה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

  • 1 תרסיס שמן קנולה
  • 4 כפות ממרח קארי ירוק
  • 2 שיני שום
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 1 בצל בינוני
  • 1 גבעול למון גראס
  • 200 גרם טופו
  • 1/2 כרובית בינונית
  • 1 חציל קטן
  • 2 כוסות אפונה ירוקה קפואה
  • 1 כוס מים
  • 1 קופסת שימורים חלב קוקוס
  • 1 כף סוכר חום בהיר – דמררה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן הכנה

  1. משמנים סיר רחב באמצעות תרסיס שמן קנולה ומטגנים את משחת הקארי כ-30 שניות, לפתיחת הטעמים.
  2. מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים או מערוך וקוצצים גס.
  3. קולפים וקוצצים דק את השום והג'ינג'ר.
  4. קולפים וקוצצים דק את הבצל, חותכים את הטופו והחציל לקוביות.
  5. מפרידים את הכרובית לפרחים.
  6. מוסיפים לסיר את השום, הג'ינג'ר, הבצל והלמון גראס ומטגנים 3-4 דקות.
  7. מוסיפים את הטופו, הכרובית, החציל והאפונה ומבשלים שתי דקות נוספות.
  8. מוסיפים את המים, נוזל הקוקוס והסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)