יש לכם חבר חדש במטבח! טופו חומוס מוקפץ קלאסי

רעבים ממש ובא לכם משהו זריז, טעים וטבעוני? קבלו מתכון לטופו חומוס מוקפץ קלאסי בטעם מעושן ומתקתק שיחזיר אתכם לטעמים של המזרח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

מרכיבים לרוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 ס”מ על 2 ס”מ.
    חותכים את הטופו חומוס לקוביות
    חותכים את הטופו חומוס לקוביות

     

  2. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושי קורנפלור.
  3. מחממים 2 כפות שמן במחבת עם ציפוי non-stick ומטגנים את קוביות הטופו במשך 2-3 דקות מכל הצדדים עד שהם מתחילים להשחים. יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים. אפשר להפוך אותו בעזרת מלקחיים.
    יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים.
    יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים.

     

  4. מפזרים שומשום ומגישים מיד עם אטריות מוכנות ומלא עירית או בצל ירוק חתוך.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 213.3 קק״ל 639.9 קק״ל
פחמימות 19.7 גרם 59.2 גרם
שומן 14.9 גרם 44.6 גרם
נתרן 135.4 מ״ג 406.3 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 7.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 3.8 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 94.8 מ״ג 284.3 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 4.5 מ״ג
אשלגן 237.5 מ״ג 712.4 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (9)

      Avatar
      Foody Foody

      גם אנחנו מתים על זה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody