יש לכם חבר חדש במטבח! טופו חומוס מוקפץ קלאסי

רעבים ממש ובא לכם משהו זריז, טעים וטבעוני? קבלו מתכון לטופו חומוס מוקפץ קלאסי ומתקתק שיחזיר אתכם לטעמים של המזרח
רעבים ממש ובא לכם משהו זריז, טעים וטבעוני? קבלו מתכון לטופו חומוס מוקפץ קלאסי ומתקתק שיחזיר אתכם לטעמים של המזרח
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.7 קק״ל 878.0 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 89.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 48.9 גרם
    נתרן 157.2 מ״ג 471.6 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 74.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 214.2 מ״ג 642.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.7 קק״ל 878.0 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 89.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 48.9 גרם
    נתרן 157.2 מ״ג 471.6 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 74.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 214.2 מ״ג 642.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרכיבים לרוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 ס”מ על 2 ס”מ.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושי קורנפלור.
  3. מחממים 2 כפות שמן במחבת עם ציפוי non-stick על כיריים ומטגנים את קוביות הטופו במשך 2-3 דקות מכל הצדדים עד שהם מתחילים להשחים. יוצקים מעל את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שהטופו מתקרמל מכל הצדדים. אפשר להפוך אותו בעזרת מלקחיים.
  4. מפזרים שומשום ומגישים מיד עם אטריות מוכנות ומלא עירית או בצל ירוק חתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש לכם חבר חדש במטבח! טופו חומוס מוקפץ קלאסי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    עלינא אדמונדס

    רעיון נהדר למי שאינו אוכל טופו סויה. מתכון טעים .תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      בשמחה! 🙂

    Avatar
    שולה

    אף פעם לא עבדתי עם טופו ובתור פעם ראשונה יצא לי מעולה ממש חומוס אמיתי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות