טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו

ארוחה קלה מתחילה בטורטייה, עם נתחי עוף במרינדה וחלפיניו, בחריפות עוקצנית שאי אפשר לוותר עליה- טורטייה מקסיקנית שתעשה לכם את היום!
ארוחה קלה מתחילה בטורטייה, עם נתחי עוף במרינדה וחלפיניו, בחריפות עוקצנית שאי אפשר לוותר עליה- טורטייה מקסיקנית שתעשה לכם את היום!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1375.4 קק״ל 5501.4 קק״ל
    פחמימות 1213.3 גרם 4853.2 גרם
    שומן 1214.9 גרם 4859.6 גרם
    נתרן 1888.5 מ״ג 7554.1 מ״ג
    חלבון 1232.3 גרם 4929.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1208.8 גרם 4835.1 גרם
    שומן רווי 1209.3 גרם 4837.2 גרם
    כולסטרול 1281.4 מ״ג 5125.6 מ״ג
    סידן 1230.8 מ״ג 4923.2 מ״ג
    ברזל 1209.3 מ״ג 4837.2 מ״ג
    אשלגן 1639.5 מ״ג 6558.1 מ״ג
    אבץ 1209.1 מ״ג 4836.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1375.4 קק״ל 5501.4 קק״ל
    פחמימות 1213.3 גרם 4853.2 גרם
    שומן 1214.9 גרם 4859.6 גרם
    נתרן 1888.5 מ״ג 7554.1 מ״ג
    חלבון 1232.3 גרם 4929.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1208.8 גרם 4835.1 גרם
    שומן רווי 1209.3 גרם 4837.2 גרם
    כולסטרול 1281.4 מ״ג 5125.6 מ״ג
    סידן 1230.8 מ״ג 4923.2 מ״ג
    ברזל 1209.3 מ״ג 4837.2 מ״ג
    אשלגן 1639.5 מ״ג 6558.1 מ״ג
    אבץ 1209.1 מ״ג 4836.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את נתחי העוף ברוטב הטריאקי במשך כ-20 דקות, במטרה לרכך את הבשר ולהעמיק את הטעמים.
  2. מלהיטים מחבת עם שמן זית. מוציאים את נתחי העוף מהטריאקי ומטגנים עד שהם משנים את צבעם ומזהיבים מעט.

    טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו 3
    מוסיפים את רוטב הטריאקי לקוביות העוף במחבת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  3. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומבשלים עוד כמה דקות.
  4. מכינים את הסלט: קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות קטנות, קוצצים גם את הכוסברה.
  5. מערבבים את כל הירקות יחד בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

    טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו 5
    מגלגלים את הטורטייה עם המילוי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  6. מלהיטים מחבת נקייה ומטגנים עליה את הטורטיות, כל טורטייה כדקה מכל צד, רק כדי שתהיה גמישה וטעמה ישתבח.
  7. מניחים את הטורטייה על צלחת, שמים עליה עלה חסה, שתי כפות מסלט העגבניות, נתחי עוף, בצל ירוק, ופרוסות פלפל חלפיניו, כמה שאוהבים. מגלגלים ואוכלים.

    טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו 2
    טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו שמהווה ארוחה מלאה וטעימה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות