טירמיסו בתבנית בועות

קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טירמיסו

קישוט

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
  2. משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
  3. מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
  4. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
  5. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
  6. מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1385.7 קק״ל 1385.7 קק״ל
פחמימות 80.0 גרם 80.0 גרם
שומן 109.6 גרם 109.6 גרם
נתרן 335.2 מ״ג 335.2 מ״ג
חלבון 26.8 גרם 26.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 73.2 גרם 73.2 גרם
כולסטרול 322.2 מ״ג 322.2 מ״ג
סידן 455.1 מ״ג 455.1 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
אשלגן 809.9 מ״ג 809.9 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody