סנו רקע

טראפלס שוקולד וויסקי לאניני טעם

תמצית מזוקקת של אושר עם טראפלס שוקולד וויסקי מהמם כמו בבתי האצולה הפריזאים. שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, ויסקי ונגיעות דבש לטירוף חושים
תמצית מזוקקת של אושר עם טראפלס שוקולד וויסקי מהמם כמו בבתי האצולה הפריזאים. שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, ויסקי ונגיעות דבש לטירוף חושים
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 1777.2 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 252.6 גרם
    שומן 2.2 גרם 77.9 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 44.6 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 26.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 247.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 25.3 מ״ג
    אשלגן 68.1 מ״ג 2382.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 1777.2 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 252.6 גרם
    שומן 2.2 גרם 77.9 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 44.6 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 26.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 247.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 25.3 מ״ג
    אשלגן 68.1 מ״ג 2382.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור

הכנה של טראפלס היא מהירה והתוצאה תמיד מספקת, רק שבדרך כלל אנחנו נשארים עם הרבה לכלוך במטבח. אבל הפעם – זה לא יקרה. מתכון לטראפלס וויסקי שפורסים לריבועים מושלמים וטעימים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, ובכל פעם מערבבים עד להמסה מלאה.
  2. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לסף רתיחה ומערבבים עם השוקולד.
  3. מוסיפים גם את החמאה ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הדבש והוויסקי ומערבבים לבלילה אחידה.

    טראפלס שוקולד וויסקי 1
    חותכים את השוקולד לריבועים

  5. יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
  6. עוטפים את התבנית בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומקררים במשך 60 דקות.
  7. מחלצים מהתבנית ופורסים את השוקולד לריבועים בגודל 1*1 ס”מ. אם קשה לפרוס מחכים כמה דקות אחרי ההוצאה מהמקרר.
  8. שופכים את אבקת הקקאו לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר  M ומוסיפים פנימה גם את הריבועי השוקולד החתוכים.

    טראפלס שוקולד וויסקי 2
    מנערים את שקית הקקאו לציפוי הטראפלס

  9. סוגרים את השקית ומנערים היטב עד שכל הטראפלס עטופים בקקאו.
  10. מסננים את הקקאו העודף ושומרים את הטראפלס בשקית הזיפר במקפיא עד להגשה.

    טראפלס שוקולד וויסקי 1
    טראפלס שוקולד וויסקי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טראפלס שוקולד וויסקי לאניני טעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות