טראפלס שוקולד וקפה בקלי קלות

פינוק אחרי ארוחה או ביס מתוק ליד הקפה - קבלו מתכון מושלם של טראפלס שוקולד וקפה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים שמנת, אספרסו וחמאה עד לסף רתיחה.
  2. בינתיים, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה.
  3. שופכים את התערובת החמה על השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת חלקה.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית קטנה ומקררים במקרר כ-30 דקות.
  5. לאחר שהתערובת התקררה, יוצרים כדורים קטנים בעזרת כפית ומגלגלים לצורת עיגול מושלמת עם הידיים.
  6. שמים מעט אבקת קקאו בתבנית או בצלחת שטוחה. מגלגלים כל כדור באבקת קקאו עד שהוא מכוסה מכל הצדדים.
  7. שומרים את הטראפלס במקרר עד להגשה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 63.1 קק״ל 1891.5 קק״ל
פחמימות 6.6 גרם 198.0 גרם
שומן 3.8 גרם 114.1 גרם
נתרן 1.4 מ״ג 41.5 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 20.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.0 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 75.0 גרם
כולסטרול 3.8 מ״ג 113.5 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 216.3 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 20.7 מ״ג
אשלגן 62.8 מ״ג 1884.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody