טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.6 קק״ל 3380.8 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 316.0 גרם
    שומן 4.2 גרם 208.9 גרם
    נתרן 4.8 מ״ג 242.3 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 132.5 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 280.0 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 712.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 55.4 מ״ג 2768.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.6 קק״ל 3380.8 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 316.0 גרם
    שומן 4.2 גרם 208.9 גרם
    נתרן 4.8 מ״ג 242.3 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 132.5 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 280.0 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 712.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 55.4 מ״ג 2768.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טראפלס

ציפוי


אופן הכנה

  1. קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
  2. מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
  3. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
  4. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
  5. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
  6. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
  7. שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טראפלס שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות