טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן

עוגת טריקולד ביסקוויטים קרה, ללא אפייה, עם מוס מפנק על בסיס שלושה סוגי שוקולד - מתכון של קרין גורן מהתוכנית סודות מתוקים
עוגת טריקולד ביסקוויטים קרה, ללא אפייה, עם מוס מפנק על בסיס שלושה סוגי שוקולד - מתכון של קרין גורן מהתוכנית סודות מתוקים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    919
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 919.1 קק״ל 7352.5 קק״ל
    פחמימות 83.6 גרם 668.8 גרם
    שומן 58.4 גרם 466.8 גרם
    נתרן 308.7 מ״ג 2469.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 53.1 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 265.0 גרם
    כולסטרול 117.0 מ״ג 936.0 מ״ג
    סידן 191.1 מ״ג 1528.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 658.7 מ״ג 5269.4 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    919
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 919.1 קק״ל 7352.5 קק״ל
    פחמימות 83.6 גרם 668.8 גרם
    שומן 58.4 גרם 466.8 גרם
    נתרן 308.7 מ״ג 2469.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 53.1 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 265.0 גרם
    כולסטרול 117.0 מ״ג 936.0 מ״ג
    סידן 191.1 מ״ג 1528.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    אשלגן 658.7 מ״ג 5269.4 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
22 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס

שכבת ביסקוויטים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים 3 קערות גדולות ושוברים לתוך כל קערה סוג אחר של שוקולד. מוסיפים לכל קערה 2 כפות חלב. מחממים כל קערה (בנפרד) במיקרו עד להמסה ומערבבים את השוקולד שבתוכה לאיחוד. מצננים את התערובות עד הגעה לטמפרטורת החדר.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת רכה. מחלקים את הקצפת באופן שווה בין 3 הקערות ומערבבים לאיחוד. יתקבלו 3 מוסים בצבעים שונים.
  3. משטחים מחצית מהמוס הלבן בכל תבנית. מסדרים את הפתי בר בשורה מעל המוס הלבן. מברישים במעט חלב. משטחים מעל מחצית מהמוס השוקולד-חלב. שוב מסדרים את הפתי בר בשורה מעל המוס ומברישים בחלב. חוזרים על הפעולה עם 1/2 מוס השוקולד המריר.
  4. מעבירים למקפיא להתקשות למשך מינימום 6 שעות, או כל הלילה.
  5. מכינים את הזיגוג: מחממים במיקרו או בסיר על אש קטנה את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים להמסה. מצננים מעט.
  6. מוציאים את העוגות מהמקפיא ומפרידים בידיים את הדפנות של כל תבנית מהעוגה. הופכים כל עוגה על מגש ומסירים את התבנית. מוזגים את זיגוג השוקולד מעל העוגות ומורחים קלות בעזרת גב של כף, עד שהזיגוג זולג על הדפנות. שומרים במקפיא.
  7. שעתיים-שלוש לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקרר, להפשרה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים.
    שומרים במקרר.

הערות

  • לחילוץ נוח משתמשים ב-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    משפחת אדרת

    יצא מהמם!!!!

    Avatar
    jenny salomon

    שחיתות!

    Avatar
    Noi Arama

    ואו מתכון מושלם ויצא מושלם ??

הצג עוד

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    Shlomit Biton

    מתכון פצצה טעיםםםםםםם וקל מכינה כל שבת הילדים עפים עליה♥️

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לקרוא, שלומית, תודה רבה!

    Avatar
    חני

    אם אני רוצה לעשות בתבנית עגולה ויש לי רק 26, זה נורא?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חני, ממש לא נורא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות