טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן

רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

קרם

שכבת הביסקוויטים

ציפוי

לרכישת הסכין

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
  2. מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
  3. משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
  4. מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
  5. מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
  6. מעבירים למקפיא לכשעתיים.
  7. מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
  8. מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
טריקולד של קרין גורן. צילום: שניר גוואטה
טריקולד של קרין גורן. צילום: שניר גוואטה

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 735.2 קק״ל 735.2 קק״ל
פחמימות 30.9 גרם 30.9 גרם
שומן 62.0 גרם 62.0 גרם
נתרן 559.3 מ״ג 559.3 מ״ג
חלבון 13.0 גרם 13.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 37.2 גרם 37.2 גרם
כולסטרול 166.0 מ״ג 166.0 מ״ג
סידן 431.6 מ״ג 431.6 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 9026.4 מ״ג 9026.4 מ״ג
אבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (13)

      Avatar
      Foody Foody

      היי רז, קרין משתמשת בממרחים בטעמי פררו שניתן להשיג בחנות “המזווה המתוק”. ניתן לשתמש בממרחים שונים לפי הטעם רק שלא יהיו נוזליים מדי.

    Avatar
    מורן

    מה אפשר חשים במקום הממרח תות?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להשתמש בכל סוג של ממרח אחר שאיננו נוזלי מדי. ממרח בטעם אגוזי לוז, שוקולד, וניל או כל ממרח אחר שאוהבים. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody