
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2643.2 קק״ל 2643.2 קק״לפחמימות 246.3 גרם 246.3 גרםשומן 156.3 גרם 156.3 גרםנתרן 365.8 מ״ג 365.8 מ״גחלבון 26.7 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 63.5 מ״גסידן 539.1 מ״ג 539.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 1024.4 מ״ג 1024.4 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2643
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2643.2 קק״ל 2643.2 קק״לפחמימות 246.3 גרם 246.3 גרםשומן 156.3 גרם 156.3 גרםנתרן 365.8 מ״ג 365.8 מ״גחלבון 26.7 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 63.5 מ״גסידן 539.1 מ״ג 539.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 1024.4 מ״ג 1024.4 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
אין מישהו או מישהי שלא זוכרים את עוגת הביסקוויטים מאירועים שונים ומשמחים, ימי הולדת, חגים ועוד מגוון שמחות משפחתיות. העוגה הנוסטלגית הזו, שלא מצריכה אפייה וקלה להכנה גם עם הילדים, בגרסה חדשה ותוספת טאצ’ של קרמל מלוח- שגם תעניק לכם רגשות נוסטלגיים וגם תפתיע אתכם בטוויסט חדש.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2643 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת ביסקוויטים
-
2 חבילות פתי בר וניל
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס קפה נמסקר לטבילה
זיגוג
-
250 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח, השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מרכיבים את השכבות: עבור השכבה הראשונה, טובלים את הביסקוויטים בקפה, מסדרים את הביסקוויטים אחד ליד השני על תחתית התבנית ומורחים עליהם את מחצית כמות הקרם.
- עבור השכבה השנייה, מרטיבים ביסקוויטים בקפה מניחים מעל הקרם, בשכבה אחידה, מורחים מעל את המחצית השנייה של הקרם.
- מסדרים מעל שכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים טבולים בקפה.
- מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את השוקולד בפולסים, עד להמסה.
- מוסיפים את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח לשוקולד תוך כדי ערבוב, ויוצרים תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים ומקררים לפחות שעה במקרר. חותכים ומגישים.

אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח, השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מרכיבים את השכבות: עבור השכבה הראשונה, טובלים את הביסקוויטים בקפה, מסדרים את הביסקוויטים אחד ליד השני על תחתית התבנית ומורחים עליהם את מחצית כמות הקרם.
- עבור השכבה השנייה, מרטיבים ביסקוויטים בקפה מניחים מעל הקרם, בשכבה אחידה, מורחים מעל את המחצית השנייה של הקרם.
- מסדרים מעל שכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים טבולים בקפה.
- מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את השוקולד בפולסים, עד להמסה.
- מוסיפים את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח לשוקולד תוך כדי ערבוב, ויוצרים תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים ומקררים לפחות שעה במקרר. חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן