רקע יטבתה

יאמי! עוגת ביסקוויטים קלאסית עם רוטב שמנת קרמל מלוח

עוגת ביסקוויטים עם רוטב שמנת קרמל מלוח - הקלאסיקה של כולנו בגרסה החדשה שתוכלו להכין עם הילדים ולטרוף יחד איתם!
עוגת ביסקוויטים עם רוטב שמנת קרמל מלוח - הקלאסיקה של כולנו בגרסה החדשה שתוכלו להכין עם הילדים ולטרוף יחד איתם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2643.2 קק״ל 2643.2 קק״ל
    פחמימות 246.3 גרם 246.3 גרם
    שומן 156.3 גרם 156.3 גרם
    נתרן 365.8 מ״ג 365.8 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    סידן 539.1 מ״ג 539.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1024.4 מ״ג 1024.4 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2643.2 קק״ל 2643.2 קק״ל
    פחמימות 246.3 גרם 246.3 גרם
    שומן 156.3 גרם 156.3 גרם
    נתרן 365.8 מ״ג 365.8 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    סידן 539.1 מ״ג 539.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1024.4 מ״ג 1024.4 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

אין מישהו או מישהי שלא זוכרים את עוגת הביסקוויטים מאירועים שונים ומשמחים, ימי הולדת, חגים ועוד מגוון שמחות משפחתיות. העוגה הנוסטלגית הזו, שלא מצריכה אפייה וקלה להכנה גם עם הילדים, בגרסה חדשה ותוספת טאצ’ של קרמל מלוח- שגם תעניק לכם רגשות נוסטלגיים וגם תפתיע אתכם בטוויסט חדש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים יחד את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח, השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
  2. מרכיבים את השכבות: עבור השכבה הראשונה, טובלים את הביסקוויטים בקפה, מסדרים את הביסקוויטים אחד ליד השני על תחתית התבנית ומורחים עליהם את מחצית כמות הקרם.
  3. עבור השכבה השנייה, מרטיבים ביסקוויטים בקפה מניחים מעל הקרם, בשכבה אחידה, מורחים מעל את המחצית השנייה של הקרם.
  4. מסדרים מעל שכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים טבולים בקפה.
  5. מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל את  השוקולד בפולסים, עד להמסה.
  6. מוסיפים את רוטב השמנת בטעם קרמל מלוח לשוקולד תוך כדי ערבוב, ויוצרים תערובת אחידה וחלקה.
  7. יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים ומקררים לפחות שעה במקרר. חותכים ומגישים.
עוגת ביסקוויטים. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
עוגת ביסקוויטים. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יאמי! עוגת ביסקוויטים קלאסית עם רוטב שמנת קרמל מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות