יוגורט תותים ודבש קפוא בתבניות קרח

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים בתבנית קרח קינוח מקסים וקל, ללא גלוטן, של גלידת יוגורט ופטל תוצרת בית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

גלידה

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל המצרכים, למעט התותים, ומרסקים בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה.
  2. מעבירים את התערובת לתבנית קוביות קרח ומעבירים למקפיא לשעתיים עד שהתערובת קפואה גמרי.
  3. חותכים את התותים לחצאים.
  4. מערבבים את התותים וקוביות הגלידה בקערת זכוכית גדולה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 36.6 קק״ל 366.5 קק״ל
פחמימות 9.2 גרם 91.7 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 4.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 19.7 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 9.6 מ״ג 95.5 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 4.7 מ״ג 46.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody