יסודות המטבח: איך מכינים אורז מטוגן מהאורז של אתמול?

נטע לויה מלמדת אתכם איך מכינים אורז מטוגן כמו סינים אמתיים (ללא קורונה) מהאורז שנשאר במקרר. 5 דקות ויש לכם מנה שכל בני המשפחה ישמחו לזלול!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים שן שום קצוצה ומטגנים מעט.
  2. מוסיפים 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ ומערבבים, מוסיפים גזר ואפונה קפואה ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים את האורז, 4 כפות סויה ומערבבים היטב.
  4. דוחפים את האורז לצד אחד של המחבת כך שיהיה מקום, שמים מעט שמן ומוסיפים ביצה מקושקשת.
  5. מבשלים מעט את הביצה, ומערבבים עם האורז.
  6. מגישים בצלחת ומפזרים מעל בצל ירוק.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 567.7 קק״ל 1135.3 קק״ל
פחמימות 82.9 גרם 165.8 גרם
שומן 22.2 גרם 44.4 גרם
נתרן 178.9 מ״ג 357.8 מ״ג
חלבון 17.3 גרם 34.7 גרם
סיבים תזונתיים 7.5 גרם 15.0 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 6.3 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 139.4 מ״ג 278.8 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 585.8 מ״ג 1171.6 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody